6 days later #12

Herlighet, det er egentlig ikke meningen å ta helgefri fra bloggen hver eneste helg, men det bare blir sånn, med livet og solskinnet og alt som står på tapetet. Uansett gjør vel sommeren at dere også er litt mindre på nett, så savnet er forhåpentligvis ikke SÅ stort! Her er uken som gikk – en dag for sent, igjen, beklager det…:

Ukas smil:
Familien, sjølivet, og jobbene mine. Her om dagen lå jeg i timesvis på magen ute i solsteka og designet på bladet til Heimevernet, tenk å ha det sånn! Jeg er fremdeles solbrent bak knærne!

Ukas tåre:
Stølheta etter Bootylicious-timen til Elixia…

Ukas hjertesak:
Den nye rollen min som handywoman! Jeg får nesten lyst til å kaste alt jeg har av interesse for kommunikasjonsfaget, og bare bli maler i stedet. Det er så deilig å være ute, bruke kroppen, gjøre noe praktisk og se resultatet av det du gjør der og da! Og tankene mine bare flyr av sted og blandes inn med malingstrøka og fester seg til treverket og jeg får mentalt helt fri. I mitt neste liv tror jeg det er maler jeg skal bli. Maler eller båtbygger.

Ukas tryllefløyte:
Iron Maiden – Afraid to shoot strangers

Ukas bilde:

Engelsviken


Photo from my Instagram: @supermarie. Follow me!

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Å levere et design så redaktøren (og læremesteren min) klapper i hendene. Jeg har ikke brukt yrkestittelen min (mediegrafiker) på tre år, jeg kjenner prestasjonsangsten i hver strek jeg drar i Indesign!

Ukas drøm:
1. august! Flyttedatoen! Halleluja!

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

6 kommentarer

 1. Camilla

  Ukas tåre: Slo tåa så jeg knapt kunne gå, noe som ødela ferieturen dessverre:(
  Ukas smil: Feritur, til tross for tåa, dykket blant annet med masse fisk. Elsker å være under vann og kjenne på den roen i sjela.

  Husker jeg jobba med InDesgin på skolen, men syns det var så vanskelig, skjønte aldri hva jeg skulle trykke på og så rota det seg bare til:P Lykke til med magasinet, er sikker på at det blir kjempebra!:D (Du har nok bedre InDesign kunnskaper enn meg)

 2. Ukas stjerne å strekke seg etter: finne ut veien som ettermiddagsturen i morgen skal ende

  Ukas drøm: Berlin neste uke 😀 Trodde det var to uker unna.

 3. Det høyres herleg ut du! Lykke til med magasindesignet!
  Eg kjenner meg sååå igjen i hjertesaken, ofte eg drøymer om å bli snekker enn anleggsarbeidar så ein får brukt kroppen litt og kome seg ut frå kontoret!

  Ukas tåre: Tilbake frå ferie..
  Ukas drøm: Valdres, helg og neste ferie. (hah, ny jobb kanskje? Jeje, snart..)

 4. Ukas smil: fylkesleir med kjekke folk der jeg bare har smilt dagen lang og sove i telt. Også jobben min med turister, gamle klær og kjempefine omgivelser

  Ukas tåre: bruddet med kjæresten, som føltes rett men så vondt. Jeg føler meg tom, men føler også en lettelse etter å ha gjort det rette for meg selv.

  Fine punkt du hadde, wog så glad på dine vegne for at du snart skal flytte! Ha en nydelig sommer, det skal jeg!

 5. Ukas tryllefløyte:
  Axwell – Sun is shining

  Ukas smil:
  Sommerferie 😀 forløpig uten sol, men det retter seg nok i løpet av uka 🙂

 6. Caroline

  Ukas tåre: Drømmen jeg hadde i natt om en skummel klovn og apen hans med skiftende øyne. Drømmen fant sted på juleaften hos farmor og farfar. I can’t even!
  Ukas drøm: Å føle meg så fri som overhode mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *