Fagerheimgata

2015-06-23 05.13.33 22015-06-23 05.13.34 4

God morgen, superstjerner! Og herlighet, tusen takk for alle delinger og kommentarer og likes på brevet jeg skrev til meg selv, hvis jeg kunne ville jeg ha sendt 15 år gamle Marie et oppfølgingsbrev, og fortalt henne om dere og hvilken støtte og glede hun vil finne i å ha en sånn gjeng hengende rundt ved tastaturet. Om jeg var Asterix, ville dere vært min styrkedrikk!

Og så en liten gladnyhet – siden dere likte konkurransen og premien så godt, har jeg fikset en rabattkode til dere! Ved å bruke koden SUPERMARIE får dere 20% hos Caseapp.no. Koden er gyldig til 10. juli. Og husk at dere fremdeles kan delta i konkurransen, jeg trekker ikke vinneren før neste uke!

I dag er det fullt opp med jobb og bloggeventer, før jeg reiser hjem til Fredrikstad i kveld. Det er overlevelsesinstinktet mitt som slår inn om dagen, jeg takler virkelig ikke å høre gatenavnet Fagerheimgata, og jeg takler i hvert fall ikke å være der – jeg er fortsatt så sint og lei, og utleieren har sendt oss vår siste faktura før vi ENDELIG (!!) flytter ut i august, og han kjører fremdeles på med sitt eget show med egne lover og regler og datoer og krav uten å svare på e-postene våre, det er HELT utrolig! Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg kommer til å te meg den dagen vi skal levere fra oss nøkkelen. Vi skal iallfall tipse han om at Google finnes, og at måten Oslo Eiendoms-Invest AS driver på sakte men sikkert fyller opp søkemotoren med negativ omtale og advarsler om å unngå dem og far og sønn Odd Markegård for alt i hele vide verden.

Så motvillige og uprofesjonelle som de er, er det en sann glede å bidra på den biten.

3 kommentarer

  1. Huff, så utrolig kjipt med han utleieren! Han høres jo fullstendig uprofesjonell ut… Heldigvis ikke lenge til dere kan komme dere videre 🙂

  2. Utrolig kjedelig med kjipe utleiere! Bra dere er ferdige med det snart da! 🙂

  3. For en motbydelig fyr! Endelig kommer dere vekk fra de klørne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *