Do one thing every day that scares you

Denne – som jeg ikke forstod noe som helst av da jeg var liten, da jeg var ni år og spilte av sporet på CD’en McMusic om og om igjen og klødde meg i hodet over at mannen bare snakket og snakket og aldri sang, men som jeg forelsker meg i igjen og igjen hver gang jeg hører den nå som jeg forstår språket, teksten, innholdet og litt mer av livet enn da jeg var ni.

4 kommentarer

  1. Ja! Jeg husker den også fra mine yngre dager. Dengang fulgte jeg ikke med på teksten i det hele og store. Det ble derfor en positiv overraskelse da jeg hørte den igjen for et par år siden <3

  2. ♥♥♥

  3. Ja, den er fantastisk. Jeg har den i jobbespillelisten min så den kan spilles utover butikken og kanskje inspirere kundene til å være mer fornøyde og samtidig til å prøve nye ting 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *