Natural

2015-06-22 09.51.07 12015-06-22 09.51.08 1

Hey! Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner på fredag, dere gjør meg så glad! Jeg stakk av til skogs etter jobb den dagen, og ble værende ute av Internettets rekkevidde hele helgen – en sjukt deilig måte å gå inn i sitt tjuefemte år på, tilbake til røttene og frisk luft i lungene og krystallklart vann i bekken, og jeg badet til og med, enda det var så kaldt jeg slet med å puste.

Jeg må begynne å innføre en sånn frihelg i måneden eller noe sånt, fritt for nett, fritt for dekning, ut der hvor trær vokser tettere og lufta er renere, det gjør så himla godt for sjela!

Vi skrives mer i morgen, da, jeg har vært handy woman i hele dag og kroppen min skriker etter en dusj.

Fortell meg om sist dere logget helt av, da? Til inspirasjon for både meg og andre! Og hvis dere ikke kan huske når det var – her er en utfordring: logg av på fredag 26. og bli der til søndag 28. juni. Jeg lover at mandag om en uke da kommer til å kjennes som tidenes mest fargesprakende mandag, og BLÅ er ikke en av de fargene.

9 kommentarer

 1. sist jeg logget helt av var når jeg sku ut på seiltur over Nordsjøen, og hadde ikke dekning på nesten en uke. det var ikke frivillig avlogning, men når uken var over kjente jeg at det var deilig og noe jeg burde gjøre oftere 😀 var så deilig å stå på dekk med sjøbrisen i ansiktet uten å tenke på at noe kunne skje på mobilen

 2. Høres herlig ut! Elsker det andre bildet der 🙂
  Sist gang jeg logget av var vel da jeg var med venninner og vi hadde lagd masse god mat som vi stappet i oss.

 3. Sist jeg logga av var min egen bursdagshelg i begynnelsen av juni. Skal jobbe på ei DNT-hytte i sommer så logger snart av i hele 7 uker. Gleder meg allerede! Digger forresten bildene, superfine!

 4. Marianne

  Logger alltid av på hytta. Er så heldig å ha en hytte som ikke har noen naboer, og ligger midt i naturen! 🙂 Har til og med et stort, rent «privat» vann til å bade i. Vi har ikke dekning, men det gjør ikke noe. Vi lever på solcellepanel, gasskomfyr og vedovn. Vi har en telefon som kan brukes om det plutselig skjer en ulykke eller noe, men den er den eneste med dekning på én bestemt plass i hytta 😛

 5. Logga heilt av nokre dagar for to veker sidan. Hyttetur med veninne, og me var begge einige om kor deilig det eigentleg er. Irriterande at det er så vanskeleg, at ein blir smått avhengig av å sjekke face og snap..

  Gratulerer med overstått! Høyres ut som ein herleg feiring.

 6. Når jeg drar på hytta logger telefonen av for meg (litt ufrivillig) uansett. 3G- er en mangelvare der, så absolutt. Det er ganske deilig i grunn da! Men merker fort hvor avhengig man faktisk er av å kunne søke på ting når man ikke har muligheten til det lenger. Det skaper uansett litt mer livlige samtaleemner siden man ikke kan søke opp det man diskuterer!

 7. superKrish

  Det må ha vært når vi gikk inkastien i Peru.
  Der var det ikke strøm og ikke internett – 4 dager med kun naturen og gamle, flotte inka-ruiner som underholdning – og det er mer enn nok <3

 8. it’s really nice to disconnect sometimes. these pictures are also really wonderful.

  xx.m.see

  http://blog.mollyseemeador.com

 9. Høres utrolig deilig ut! Blir å logge av hver gang jeg tar meg en tur i skauen, men det er ikke like ofte som jeg har lyst til – I morgen skal jeg på 7-fjellstur så det blir et par gode timer avlogged der ja! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *