Out of town

Herregud, DERE skulle vært en mann, dere, da skulle jeg ha fridd – tusen tusen takk for alle gode ord og tips til piller! Det ga meg et midlertidig håp igjen, som jeg skal klamre meg fast til neste gang jeg river av meg håret i frustrasjon over evigmensen. (Sånn, nå er jeg ferdig med å blogge om mensen)

Livet er lysere i dag, jeg har reist til Terningmoen for å designe videre på magasinet til Heimevernet, og tilfeldigvis skal de ha sommerfesten sin i kveld (jeg og timing <3), så jeg må egentlig løpe til kaserna og gjøre et skifteshow, men først må jeg fortelle dere den andre grunnen til å smile på en torsdag – jeg fikk tilbake vårens siste karakter på Studentweb i dag og det var

(kunstpause)

2015-06-18 04.23.06 2

enda en B! På semesteroppgaven jeg skrev, hvor jeg analyserte retorikken og semiotikken som er brukt i Forsvarets nyeste reklamefilm, og jeg er dødsnysgjerrig på hva sensor har å si om måten jeg tolket filmen på, så jeg gleder meg som et barn til å få begrunnelsen! (Er det flere som alltid foralltid maser om begrunnelse på alle karakterene en får? Studieveilederen må jo syns jeg er et mar(i)eritt, som mailer hver bidige gang bokstavene ligger ute… Skulle hatt et par bokstaver selv, jeg) Jeg syns egentlig emnet var det kuleste i år, sikkert fordi jeg er en overanalytiker av natur.

2015-06-18 04.23.07 2

Bildene er fra 2012, og av jagerflybabyen min som jeg designet! Siden jeg er tilbake i det egentlige yrket mitt, mener jeg. Må løpe og nyte mine siste timer som ung og dum – tenk på meg kl 04.00 i natt, da, dere! Da er det nemlig nøyaktig 25 år siden jeg kom til verden! (Heldigvis, si!)

3 kommentarer

 1. Mariann

  Gratulerer med enda en B! Det er så gøy å få ting til! 😀
  Må få lov å skryte liiitt av meg selv, ikke fordi det er så altfor spennende for alle andre men jeg er såå stolt over å ha fått min første A! En A!! I FYSIKK liksom! herregud jeg er god.. haha
  Drømmedag del 2 innebærer at den eneste perfekte kjolen jeg så på her om dagen og syns var for dyr, nå var kommet på TILBUD!
  FOR. EN. DAG! blir sulten på mer jeg ass…

 2. Gratulerer med enda en B! Stor klapp på skulderen. Og hurra for at du snart har bursdag 😀

 3. HURRAmegrundt for B!! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *