6 days later #10

Hey! Denne glemte jeg helt sist søndag, men det var ikke så mye å oppsummere da anyway, på grunn av eksamen i metodefag. Men her er iallfall DENNE ukens oppsummering:

Ukas smil:
SOMMERFERIE! Og KLM vil være bloggkjæresten vår en hel kontrakt til! OG jeg fikk endelig tid til å besøke bestevenninna mi og de to englene hennes igjen, nå som skolen er over har jeg jo plutselig et sosialt liv å forholde meg til igjen, og det føles f.a.n.t.a.s.t.i.s.k!

Ukas tåre:
Kampen vi må gjennom mot utleieren, det er virkelig ikke en stor greie i det hele tatt, så jeg forstår ikke hvorfor de skal gjøre seg så vanskelige! Vi har Norges lov på vår side, allikevel oppfører de seg som om de er hevet milevis over den.

Ukas hjertesak:
Oppsigelsen av leieforholdet, haha. Seriøst. Jeg drømte her en natt at alle de politibilene som stormer til leilighetsbygget vårt døgnet rundt? Denne gangen var det utleierne de skulle arrestere. Det gnager i både hjerte og sjel, ser dere

Ukas tryllefløyte:
Peiskos-spillelista til Spotify

Ukas bilde:

Skjermbilde 2015-05-31 kl. 16.48.31

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Å lever en god semesteroppgave, jeg håper håper håper jeg klarte det!

Ukas drøm:
At utleieren kan være så snill å gi seg…..

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

Use the button in the right corner to translate the post into your language. (And while you are here – how is that button working out for you? Do you need me to still write English translations in the end of every post, or is it working fine?)

4 kommentarer

 1. Kanskje et innlegg om huseiersaken, når ting har lagt seg? Slik at andre kan lære, og vite om de har loven på sin side? Er redd mange unge ikke kjenner rettighetene sine, og taper mot skumle utleiere 🙁

 2. Åh, til og med jeg kjenner at det skal bli godt for dere å komme dere vekk fra det galehuset.
  Ukas smil: jobbintervju (hjeelp)

  Ukas hjertesak: Moses Akatugba ♥

 3. Ukas tåre: Er så redd for at jeg ikke klarer å bli ferdig med bacheloroppgaven! Jeg må klare det.
  Ukas drøm: Natta før ex.phil-eksamen drømte jeg at jeg og Leonardo diCaprio røyka en feit joint sammen, før han bestemte seg for å utløse en Zombie-apokalypse….

 4. Ukas stjerne å strekke seg etter: Å få 4 på nynorsk eksamen, og 5 på bokmål eksamen. Krysser fingrene!
  Ukas bilde: https://s-media-cache-ak0.pini

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *