You are an inspiration

Tenk å være den personen noen tenker på når de kjøper nye klær fordi de synes stilen din er så fin.
Tenk å være den personen noen der ute tar på seg joggeskoene for, fordi de ser opp til kroppen din og vet at du har den fordi du løper også.
Tenk å være den personen som andre finner styrke i når de skal ta et stort skritt i sitt eget liv, og de tenker at du fikk det jo til, da skal de klare det óg.

Tenk å være den personen som inspirerer andre til å følge drømmene sine, fordi du selv har gjort det, fordi noen andre gjorde det igjen før det. Tenk å være et ledd i den evige sirkelen av inspirasjon som holder drømmene våre og gutsen til å gripe etter dem i live.

Tenk på de rundt deg, og hvor mange av de som inspirerer deg i den ene eller andre retningen. Jeg kan ikke komme på én i min vennekrets som ikke er til inspirasjon. Jeg er ikke så flink til å fortelle det til dem, men jeg beundrer dem. Hun ene fordi hun dro fra alt og startet et helt nytt liv på egenhånd, med to barn og med lite nettverk til å hjelpe seg. Hun andre fordi hun vier livet sitt til å kjempe for saker som hun tror på. Hun tredje fordi hun er sterk som en okse for andre, enda så mye hun har vært gjennom selv. Og sånn kan jeg holde på til siste person er nevnt.

10460726_10152544757173688_83848472135223559_n

Det jeg prøver å si: jeg er heldig som blir fortalt hvilken inspirasjon jeg er, fordi jeg tilfeldigvis skriver om livet mitt og det jeg gjør og oppnår på en blogg. Tusen takk for at dere forteller meg det! Men vit at dere óg mest sannsynlig er noens store inspirasjon i livet. Om det så er inspirasjon til å spise sunnere, til å begynne å studere, følge drømmen sin, eller prøve ut en ny frisyre. Og de du inspirerer, inspirerer noen andre igjen, og sånn går den evige sirkelen av inspirasjon som får oss til å drømme, og som gir oss mot til å tørre å jage etter de drømmene vi har.

Hvem er dine tre største inspirasjoner i livet? Mine er mamma, Juan og Kristin Solberg.

4 kommentarer

  1. Juneiversen.com

    Så fint <3

  2. Åå ❤️ Fint skrevet. Og takk for det. Mine største inspirasjoner må være mormor, morfar og flere venninner.

  3. Gode tanker <3

  4. Takket vere deg eg tok et valg og var med på utveksling i Afrika gjennom studiet i fjor. Hadde egentlig bestemt meg for ikkje å reise, så la du ut eit innlegg om å følge drømmane/ta sjansen eller no sånt, og eg hadde ombestemt meg på eit blunk. 3 beste mnd i mitt liv. Så Tusen takk!! Og no er ein ny langtur under planlegging som følge av kor bra den forrige var.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *