One year, two to go

hehyjyj

Det mest effektive skippertaket noensinne, da jeg klappet sammen sølveplet i natt klokken to fordi jeg var for trøtt til å fortsette på semesteroppgaven, hadde jeg virkelig ikke sett for meg at jeg skulle sitte her hjemme og kjede meg i dag mens jeg venter på at skolen skal åpne for levering! Så himla godt å være ferdig! Midt oppi eksamen kom jo vinneren av prisen Årets utleier på e-post her óg i går, og begynte å gjøre seg vanskelig. Takket være en engel blant dere (takk, Annemarie!) har jeg iallfall funnet ut at samboeren og jeg har loven på vår side, så får vi se hvor langt han er villig til å gå i saken. FAEN TA, jeg er så lei av det stedet her, dere aner ikke! Et kjapt Google-søk i går fortalte meg at vi ikke er de eneste som har hatt en kjip opplevelse med denne utleieren heller, mager trøst, men det gjorde meg bare enda mer kampklar.

Uansett – nå er det sommerferie! Og jeg har så mye å glede meg til: neste uke skal jeg jobbe hos Forsvarets Mediesenter igjen, der hvor jeg var militær lærling og utdannet meg som mediegrafiker for et par år siden, og så skal jeg på øvelse fra neste fredag av, og i natt skrev Juan fra Guam til meg, om at han skal til Europa i juli og jeg eksploderte innvendig av glede – jeg må jo dra og treffe han! Herregud!

For dere som ikke vet hvem denne helten i mitt liv er: Juan er en 76 (eller er han 78 nå?) gammel chamorro (innfødt!) som jeg traff på Guam under verdensreisa, han har opplevd tre store kriger i verden, og hadde så mange historier og inspirasjon å fare med at jeg ble helt svimmel av beundring der jeg satt og hørte på. Han og Priscilla, kona hans, åpnet hjemmet sitt for meg, og hjertene sine, og de er virkelig de vakreste menneskene jeg noen gang har møtt i hele mitt liv.

2015-05-28 10.30.32 1

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg, bare tanken på å få treffe han igjen sender meg til månen! Krysser fingerne for at vi får det til!

Hva er deres sommerplaner?

For translation: use the button down in the right corner to choose your language.

4 kommentarer

 1. Så utrolig kjekt med en slik sjanse. Håper virkelig dere får truffet hverandre igjen! Han virker som en aldeles tøff kar.
  I sommer blir det en liten Berlintur 🙂 Og endelig masse tid med venner. Forhåpentligvis jobbing også.

 2. Hurra for sumarferie! (Fuck utleigar, og lykke til!)

  Kryssar fingrane for at dykk får møtast, det må jo gå! (Herregud, eg fekk tårer i augene av å lese det, dykk er fine i lag.)

  Eg skal gå. Hah! Og padle litt (forhåpentlegvis, om isen på Gjende forsvinn etter neste helg). Gå i Jotunheime, og gå i England. Litt jobbing, før det blir avslapping i Valdres. Er planen i alle fall. Og må få til meir dykking, får hoppe i det si!

 3. Lise-Marie

  Så fantastisk at han skal til Europa! Du må få til å treffe han! Av alle du møtte på reisen din (som vi har lest om) var han garantert den jeg synes var mest fascinerende. Han virker som en fantastisk mann! 🙂

  Jeg skal forhåpentligvis jobbe! Venter på sommerturnus nå.

 4. Therese

  Å, så hyggelig! Blir jo glad i dem bare ved å lese om dem. Jeg reiser til Spania i morgen og det skal bli så deilig etter mye stress på jobb i det siste! Og senere i sommer blir det Italia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *