Do not take for granted

Semesteroppgaven jeg leverte i dag handlet om en av Forsvarets nyeste reklamefilmer, og da jeg rotet rundt på YouTube-kanalen deres fant jeg denne her. Siden vi enda er i mai, hvor vi feirer både frigjøring og grunnloven, syns jeg den var passende å dele, budskapet er så VIKTIG, og jeg er så glad for at vi har tidsvitner som kan minne oss om hvor forbanna heldige vi er.

10 kommentarer

 1. Camilla

  Gratulerer med overstått eksamen! Likte videoen, viktig budskap! Leste under her at du kanskje skal møte Juan fra verdesnreisen din, så gøy, håper virkelig dere får det til!:D

 2. Å, har ikke sett denne her, men fikk frysninger. Så viktig å huske på at vi er så forbanna heldige, selv om man ofte ikke innser det. Takk for at du deler <3

 3. Åh, denne hadde jeg ikke sett. Takk for at du deler! Og krysser at for å det ordner seg så du får truffet Juan igjen 🙂

 4. Takk!
  Merkar sjølv at eg nok tar det forgitt, og trur dessverre eg ikkje er åleine. Veldig vanskeleg å sjå føre seg korleis det kan vere. Fy faen me nordmenn har vunne i lotto.

 5. Dem feels <3

 6. Marianne (vetmedcz.blogg.no)

  aah, frysninger! Er en sucker for Norge ass, og den forelskelsen jeg har i landet mitt minsker ikke ved å bo i østblokkland!

 7. Marianne

  Takk! Virkelig takk, for at du er en blogger som minner oss på hva som faktisk er viktig. Det er akkurat derfor jeg elsker bloggen din; du er en tankevekker som vi alle trenger innimellom alt maset om trening og makeup. Ville bare si at vi er nok mange som setter pris på det du skriver og deler, selvom vi ikke er så flinke til å legge igjen spor 🙂

 8. Det må vi aldri, aldri! Så det er fint at du minner oss på det. Fin og tankevekkende snutt.

  Gratulerer med overstått eksamen! Og god sommerferie ♥

 9. Den var flott!!

 10. Herreguuuud. Verdens fineste reklame. Tusen takk for at du postet denne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *