Mediagic #10

Egentlig en tirsdagsgreie, men drit i. Jeg har levering av semesteroppgave i morgen, så jeg skriver som en helt hver ledige time frem til dét, hilsen skippertakdronningen…. Jeg som hadde SÅ god tid etter forrige levering den femtende, men dagene mine bare rant bort i jobb og båttur og nå sitter jeg her igjen, og er et levende bevis på at jeg trenger press og stress og kniven mot strupen for å fungere i studier. «Nei, neste semester – DA skal jeg…..», kan jeg si, og skryte på meg at jeg skal bli flinkere til å jobbe jevnt hele semesteret, men jeg vet det renner ut i skippertak og våkenetter da også. For et liv! Men – når denne er levert, i morgen, da er jeg ferdig med ett av tre år, tenk på det. Ett av tre! Allerede! Okei, analysen kaller.

Her er noen lenker dere kan bruke tiden deres på utover kvelden, så skrives vi plutselig igjen! (Blir a’ aldri lei av å skrive, si….):

Denne talen som fikk Tønsberg til å steile

Denne kommentaren, om å legge bort kameraene

Dette blogginnlegget, med supre tips til hvordan man får råd til å reise hele tiden

Disse bildene, som setter ting i perspektiv

Denne Facebook-gruppa, for de som elsker språk

large-3

5 kommentarer

    1. Elsker at du elsker!

  1. Camilla

    Leste meg helt bort på bloggen til Renate, etter å ha lest det innlegget du linker til. Så mange fine bilder og spennende reisemål!:D

  2. Skjønar ikkje kvifor folk steiler av den talen! Djisess. Facebookbiletet seier sitt, fy søren.
    Likar desse mediagic-innlegga!

  3. Så mange fine linker, og så gøy at en av dem leder til innlegget mitt! 😀 Takk for delinga!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *