Go die bad blogger

God morgen! Her kommer de siste svarene på spørsmålene deres:


Kan du dele dine beste tips for å få en jobb man vil ha? (virker som du er flink til det)

Nå kjenner ikke jeg landskapet i andre bransjer enn mediebransjen, men jeg gjetter at noen av triksene kan brukes der ute i ukjent farvann òg: Først og fremst – vær interessert. Knytt kontakter, oppsøk miljøet, send mailer til mennesker som allerede har den jobben du drømmer om og be om et møte. Jeg gjorde det med Sidsel Wold, trodde aldri i livet at jeg kom til å få møte henne, men plutselig satt vi der i kantina hos NRK og tok en kaffe og snakket om krig og fred og sånn. Ha alltid i bakhodet at det verste som kan skje er at du får et nei!

(….)

Vet du hva, jeg skal skrive et eget innlegg om dette, jeg, det ble så mye å skrive under ett svar. Wait for it!

Hvor mange mål på 1001(?)-lista har du fullført så langt?
31 av 101, jeg må v.i.r.k.e.l.i.g gire opp hvis jeg skal klare det her! Dere finner hele listen min HER.

Kan du fortelle om din typiske dag som Blindernstudent?
Min typiske dag som student finnes ikke. Jeg drar på forelesninger, og så drar jeg rett hjem eller rett på jobb etterpå. Jeg jobber 50% ved siden av studiene, og har ikke tid til å være så mye på Blindern utover det som er av forelesninger og seminarer. De gangene jeg sitter der sitter jeg sammen med en gruppe og leser, diskuterer eller skriver. Ellers gjør jeg det meste hjemme på egenhånd etter jeg er ferdig på jobb.

Er det sant at du er sjenert?
Ja! Men jeg er flink til å late som at jeg ikke er det, hvis jeg ikke kjenner en eneste kjeft rundt meg. Det var sånn jeg overlevde den ensomme verdensreisa, jeg lekte ekstrovert og utadvendt!

vakne

Kan du anbefale en bok?
Mange! Du finner alle boktipsene mine HER

Hvor mange klemmer foretrekker du å få i gjennomsnitt pr. dag?
Nååh. Det holder med to.

Hva er det som gjør livet ditt bra?
At jeg har økonomien min på stell. At jeg har mange gode venner som jeg vet stiller opp hvis jeg trenger at de gjør det. At jeg er frisk og rask og har en jobb jeg stortrives med. At jeg studerer drømmestudiet mitt, og at veien hjem til mamma og pappa ikke er for lang. At jeg har en så flott familie, med så mye latter og kjærlighet og heiarop fra sidelinjen. Og det er fint å ha en mann òg.

Hvor mange barn vil du en dag ha?
2 sikkert, har ikke tenkt så veldig på det enda. Den tid, den sorg! Neida. (Joda)

Hvem ville du aller helst dratt på konsert med og hvor? (levende, oppløst eller død)
Kaizers Orchestra i Stavanger, Beyonce i Paris og Eminem i USA. Og SIA. Hvor som helst, når som helst.

Hva er det som gjør at du deler så mye av livet ditt med nesten totalt ukjente?
Ikke minn meg på det! Jeg tenker ærlig talt ikke over at det er så mange ukjente som følger livet mitt gjennom ord. For det er så få av dere som kommenterer, at jeg tenker at vi er en fin liten gjeng på ca 20 jenter (og èn gutt i ny og ne) som har det hyggelig sammen på Internett, og jeg kjenner navnene deres i kommentarfeltet og kjenner dere igjen når dere sender bilder på Snapchat og kommenterer på Instagram, og der får jeg se innblikk i hvem dere er óg, så jeg føler ikke at dere er så ukjente lenger, etter så mange år med ord og bilder tur/retur. De andre som bare leser, og ikke legger igjen spor, tenker jeg ikke over at er her i det hele tatt. Før du nevnte det nå. Herregud, det kryr jo av dere!

Er det sant at du er superawesome? <3
Det spørs helt sikkert hvem du spør. Men siden du spør MEG: nja.

Kan du beskrive verden med tre ord?
Vakker, vond og fascinerende

Hvor mange kulepenner har du?
Herregud, MANGE. Er det noe jeg aldri kommer til å gå tom for, så er det kulepenner og notatbøker. Jeg kjøper mengder av notatbøker året rundt, men har ikke hjerte til å skrive i noen av dem, for er så fine. Og jeg elsker uskrevne bøker.

Hvem ville du ha hatt sex med i Hollywood?
I repeat: Channing Tatum!

Hva er det du liker å høre på?
Muse, Kaizers, Sia, Rihanna, Eminem, havet, fuglekvitter

Det var det! Jeg håper dere har hatt en fin langhelg, selv forsvant jeg i ut av Internettet og det var deilig og dere som følger meg på Instagram har skjønt hvorfor (@supermarie), og jeg føler meg så heldig som har funnet kremen av norske blogglesere, for jeg kan forsvinne sånn her, uanmeldt i flere dager, uten at jeg logger på igjen til «Hvorfor blogger du ikke, blogg da blogghore, du fortjener ikke å leve, stygg er du óg», og det er sjukt at jeg kan kalle meg HELDIG som slipper det, det sier litt om hvor forferdelig trist bloggsfæren er ellers her i landet, hvis dere leser de største bloggernes kommentarfelt etter en dag uten oppdatering. Herregud, takk for at dere er som dere er!

Hvordan var pinsen deres?

Publisert i Q&A

11 kommentarer

 1. Hang meg litt opp i spørsmålet om du er sjenert, for hele sjenert-ekstrovert-introvertgreia er noe som fascinerer meg noe enormt! Og har blitt brukt i mang en ped-sammenheng der jeg prøver å argumentere for om alt på død og liv må være åpent og i grupper til en hver tid…? For å komme til poenget, har du sett TEDtalken til Susan Cain?

  Pinsa var FIN! Endelig ferdig med eksamensmaratonen (to eksamener, 2300 års historie fordelt på to fag, tre dager), så har ferie og kan dedikere dagene til ingenting og å lese annet enn pensum igjen uten en nagende samvittighet! Så får vi se om det ble stå eller stryk når den tid kommer, men for nå leser jeg slaughtergouse 5 og går lange turer på stranda med bikkja.

 2. Camilla

  I pinsa har jeg vært sengeliggende med hosting,hodepine og nesesnyting 24/7, har sett syv(!!) Sandra Bullock filmer på fem dager… Tror jeg kunne trengt å bli flinkere til å leke utadvendt, noen tips?:)

 3. Liker så godt å lese svarene dine, du har så mange fine tanker! Takk for at du deler<3 Synes også dette med ekstrovert-introvert er utrolig interessant. Jeg blir aldri helt klok på hvor jeg befinner meg selv, til tross for at jeg har fylt 30 år! Jeg så på meg selv som ekstrovert før, men etter som årene har gått har jeg funnet ut at jeg blir sliten av mye folk rundt meg hele tiden og trenger alenetid for å hente meg inn igjen. Jaja, man lærer så lenge man lever, er det ikke slik?:) Klem til deg!

 4. MUSE <3 (Snart nytt album, hurra!)
  Det må vere ganske jævleg å ha ein stor blogg (vere kjent på internett generelt), folk kan vere så utruleg stygge gjennom tastaturet. Skjønar det ikkje. Er glad for at du har fine lesarar!

  Pinsa blei tilbrakt i Trondheim, ein verkeleg fin by! Kunne godt tenkt meg å bu der. Om eg skal studere meir, kanskje. Og har vore sjalu på snapchat-pinsa di, ser ut som du har kosa deg! (Det var grått og pissregn i Trondheim..)

 5. Pinsa var finfin. Deadline for mine fire år med studier var på fredagen så helga ble et eneste langt utpust og et lite antiklimaks. Nå er det bare å vente på resultater og glede seg til åpning av avgangsutstillinga i juni. Det blir så bra!

 6. Har vært en fin pinse med litt vinnerlykke og litt mer samlet familie 🙂
  Åh, blir så trist/skuffet av folk som skal true medmennesker på livet fordi de ikke har gitt (like mye) livstegn via Internett… Man skal ikke måtte forklare og beklage for det. Savnet å stikke snuten innom her og lese nytt da. Ser ut som du har hatt det fint på havet ♥

 7. Haha, jeg er en av dem som bare har lest uten å egentlig gi lyd fra meg i flere år! En dag så jeg igjennom gamle profilbilder på facebooksiden din, og jeg ble overrasket over at jeg husker bildene fra 2009 og at det er så lenge siden jeg startet å lese. Jeg føler jeg har kjent deg i over 5 år og det har gått såå fort!

 8. Pinsen min har blitt brukt til å spille en del Mario Party hos et vennepar, gått litt tur og rydda og ordna leiligheten. I morgen har leiligheten jeg bor i nå visning, og midt i juni tar vi over hus. Gleder meg helt sinnsykt 😀

 9. Therese

  Og takk for at du er du! 🙂 (Muse og Kaizers ass<3)

 10. Det er jo fordi du er superawesome!

 11. Marte Bakke Pedersen

  Hallo! Unnskyld for at jeg ikke kommenterer så ofte! Jeg leser meg opp på alle innleggene mellom slagene (og nå har jeg ferie og masse tid så du har bare med å skrive (neida)). Jeg liker både deg og nettboka så godt, så godt. Gratulerer med fullført førsteår!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *