How many times

God fredag! Jeg fortsetter med å svare på onsdagens spontane Q&A, første del finner dere her.

Hvem ville du latt gjenoppstå fra de døde, om du hadde slike evner?
Trond Kirkevaag, og så skulle jeg satt han og pappa i et rom sammen, jeg tror med hånden på hjertet at pappa hadde ledd seg ihjel, bokstavelig talt. Men det vil jeg jo ikke, så kanskje jeg skal velge en annen.

Hva er det rareste du har spist?
Balut på Filippinene. Google it.

Hva er det du gleder deg mest over for tiden?
Jobben min, den er så kul! Jeg elsker alt ved den!

Hva er det du ønsker å gjøre akkurat nå?
Reise til Istanbul og bli med utenrikskorrespondenten på et oppdrag. Men det passer jo litt dårlig, for hun flytter ikke dit før neste uke. Så jeg tar det til uka! (Neida, mamma….)

Kan du fortelle om den siste drømmen du husker?
Vet du hva, jeg kan ikke huske en eneste en. Jeg tror det er lenge siden jeg har drømt noe jeg fortsatt husker når jeg våkner. Men en jeg husker, og som jeg aldri kommer til å glemme, var en jeg drømte da jeg var lita. Den ene natten drømte jeg at mamma døde som følger av en skuff. Og natten etter var det faen meg begravelse. Jeg våknet hylgråtende, så levende og grusom var den drømmen! Mamma, du må love meg å aldri dø. Ikke du heller, pappa. Jeg lover å aldri sette deg i samme rom som Trond Kirkevaag.

Skjermbilde 2015-05-21 kl. 21.52.26

Hvem skulle du ønske kunne lage din neste middag?
Linda, venninnen min fra rekruttskolen. Hun er et FUNN på kjøkkenet! Og hun skal faktisk lage min neste midag, så jeg er jævlig fornøyd.

Hvem ville du helst ha ligget med av kjendiser?
Channing Tatum

(brb, må bare ringe FF og spørre om vi fortsatt snakker)

Hvem ville du ikke stått fast i heisen med?
Heiser er det kleineste jeg vet om – uansett hvem jeg står der med, så helst ville jeg ikke ha stått der med noen. Men hvis jeg må velge – hun dama i Bama-reklamene på TV. Unnskyld, men hun er så langt utenfor min komfortsone med den måten hun er på i de filmene der.

Hvor mange ganger har du smilt til en fremmed idag?
I hvert fall fire!

Du har imponerende mye på gang til en hver tid, hva er det som driver deg?
Blanke ark. Jeg har tenkt en del, og jeg tror det må være dét. Følelsen av at kalenderen min er et helt hvitt ark som jeg må strø ting utover, og fylle med mest mulig. Jeg har blitt en rastløs sjel med åra. Jeg er dårlig til å si nei, jeg skal ha med meg «alt» som skjer og jeg elsker å ha mange baller i luften for å samle erfaringer, for å utvide nettverket, for å holde meg selv gående og for å fylle arkene mine med farger og kruseduller som jeg kan bla meg tilbake gjennom når jeg blir gammel.

Skjermbilde 2015-05-21 kl. 21.46.43

Kan du forklare hvordan du får forholdet mellom deg og fin fyr til å fungere?
Vi har et uforklarlig forhold, men jeg kan prøve: tillit er punkt én. Vi lever to vidt forskjellige liv, og ser hverandre ganske sjeldent i forhold til et «normalt» forhold (hva faen er normalt), og uten tillit hadde det ikke gått i det hele tatt. Ellers er vi (/har blitt) ganske flinke til å riste av oss de unødvendige kampene, kranglene om småting. Når vi sees så lite som vi gjør blir det ekstra tydelig hvor bortkastet det er å krangle om ting som egentlig ikke betyr noe, og hvor viktig det er å bruke tiden på det meningsfulle i et forhold. Og så er vi ganske like, begge brenner for å reise, oppleve, søke UT, og jeg forstår hvis han velger å gjøre det uten meg for en periode på grunn av jobben (Forsvaret), for eksempel, og han forstår behovet mitt óg. Selv om det aller beste er å reise sammen. Og så er vi flinke til å sende meldinger i løpet av dagene/ukene for å vise at vi tenker på hverandre – selv om avstanden mellom er stor, både på kartet og i tiden. Og når vi først er sammen, er vi det 100%. Og så sier han at han skal kjøpe en BMW X6 når han blir millionær. Uten det, hadde det ikke fungert.

Hvor mange ganger har du vurdert å legge ned bloggen?
Jeg kan ikke huske at jeg noengang har vurdert sånn helt alvorlig å legge ned bloggen noen gang. Den har gitt meg så innmari(e) mye, og det gir meg så mye å skrive og dele, og jeg kan ikke i skrivende stund se for meg hvordan livet uten ville vært.

Hvem ville du byttet liv med for en dag?
En hjemløs.

Hva er det skumleste du har gjort i livet ditt?
Å reise ut i verden helt på egenhånd. Og å gjøre det slutt i et forhold.

Hvor mange pushups greier du? 😀
Oi, jeg vet ikke! To sekunder, jeg skal se….. Jeg klarte 6 militære pushups!

Er det sant at blondes have more fun?
Jeg hadde det sjukt gøy som svarthåra emo med knallblått i tuppene óg, men jeg trives best som blond.

Kan du slå hjul?
Ikke sånn stilig og rett, nei. Men jeg kan halvhjerta forsøk på det.

Skjermbilde 2015-05-21 kl. 22.18.15

Hvor mange år ser du for deg å bli i Oslo?
Ikke lenger enn jeg må. Neida. Joda. Vet dere, byen er for stor for meg. Det er for mye mennesker, for mye bråk, for lite stillhet, for lite natur i umiddelbar nærhet. Når jeg er ferdig med å studere, når jeg har fått meg en fast jobb med god inntekt, da er drømmen å kjøpe hus/leilighet i Son. Midt mellom Oslo og Fredrikstad, i et relativt stille strøk, med grønne trær og med en liten hage og med utsikt ut mot havet. Jeg er ikke et storbymenneske.

Hvem ville du byttet liv med for en dag?
Sigurd Falkenberg Mikkelsen

Hva er det ekleste du veit av husting (eks. snerk, hår i sluket, matrester i sluket osv.)
Matrester i sluket – åh, kjære.

Kan du sjonglere?
Med 2 baller!

Hvor mange marshmallows kan du ha i munnen på en gang?
Jeg har så liten munn at det er sikkert ikke fler enn 1.

Hvem ville du hatt som onkel?
Dr. Phil! Eller, han er kanskje mer bestefar. Johnny Depp, da. Nei, vent. Jeg kan ikke ha en onkel jeg vil ligge med. Da ville jeg haatt… Jon Almås, men han er jo Norges svar på Johnny Depp. Jeg velger Gunnar Garfors! Han som har reist til alle land i hele verden i en alder av 37. (Hei Gunnar, hvis du leser det her – vil du bli onkelen min?)

Siste del kommer snart! Takk for så mange bra spørsmål, denne gangen har det vært så gøy å svare!

Si meg – hvem ville DERE ha byttet liv med for en dag?

4 kommentarer

  1. Mariann

    Akkurat nå ville jeg bytta liv med fysikklæreren min, på akkurat torsdagen.. for da har jeg eksamen..
    Er det lov? Eller er det juks? jæjæ, sikkert ingen som finner det ut!

  2. Søte babyMarie! 🙂 Har forandret deg mye siden da.
    Tror også jeg ville valgt å bytte liv med en hjemløs. Setter ting i perspektiv.

  3. Jeg ville byttet liv med Alexander Kristoff, rett og slett for å være skikkelig god på sykkel en dag 🙂

  4. Haha, digger deg! Hyggelig å lese LITT om FF. Ville kanskje ha byttet liv med dama til Channing Tatum om hun finnes, det hadde vært hyggelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *