Questions and answers

Svarene fra spørsmålene dere stilte i dette innlegget.

Kan du lage en videoblogg?
Jeg har tenkt på det, faktisk, at jeg bør leke oftere på utsiden av komfortsonen når det gjelder videoer og det å måtte formulere seg muntlig og så videre, men jeg kommer ikke på tema! Hva i all verden skal jeg snakke om, jeg som verken har klær, sminke eller innkjøp mer spennende enn en melkekartong? Kom gjerne med tips, hvis videoer er noe dere vil ha mer av! (Har til og med laget en YouTube-kanal, den finner dere HER)

Er det sant at du dro helt alene verden rundt?
Ja! Jeg møtte fetteren min og kjæresten hans i Los Angeles, og jeg fikk besøk hjemmefra to ganger underveis (en uke her, og en uke der), men ellers var jeg alene. Uten at jeg noen gang var alene, for jeg bodde jo hjemme hos de lokale og jeg møtte mennesker og var sammen med noen stort sett hele tiden. Men utgangspunktet mitt var på egne bein, og menneskene rundt meg dukket opp i livet mitt underveis på reisen.

Kan du skrive de tre beste stedene du har dratt til?
Guam (ikke på grunn av landet i seg selv, veldig amerikansk og ganske «kjedelig», men takket være Juan og Priscilla er det det beste stedet jeg har dratt til noen gang), Brasil og Cape Town. Det er så vanskelig å svare, alle stedene jeg har vært er jo så utrolige på hver sine måter, men i dag var det disse tre. Spør meg i morgen så er det kanskje India, Marokko og Kina. Skjønner dere?

sahahahahhahaha

Hvor mange land har du besøkt?
Jeg tror det nærmer seg tretti. Jeg har lagt flere land enn jeg har år bak meg, si

Hvem ville du helst skrevet en bok om?
Juan. Ikke et menneske jeg har møtt har rørt og inspirert og imponert meg mer enn han. Han har levd Vietnamkrigen, Koreakrigen og 2. verdenskrig, og kommer fra et land som har vært en kasteball mellom flere store nasjoner, omtrent rippet for egen kultur og egne tradisjoner. Han er søttiseks år men besteg Kilimanjaro i fjor høst, og skal til Sør-Afrika i år, helt alene, snart ÅTTI år. Han er så klok og har så mange historier, og når jeg blir gammel skal jeg bli akkurat som han.

Hva er det som gjør at du ønsker å jobbe med media?
Takk for et himla godt spørsmål! Det er historiefortellingen ved det som ligger hjertet mitt nærmest. Det å formidle noe, som kan påvirke noens liv på en eller annen måte, påvirke noen til å velge noe i livet sitt – om så det er å velge å følge en drøm, eller å smile til en fremmed på gata den dagen. Eller påvirke perspektivet til noen, sånn at de føler mer med de ute i verden, og engasjerer seg utover landegrensene og langt forbi det vi har rundt oss i det daglige. Det å få formidle noe viktig, og være den stemmen og bruke pennen til å fortelle historier som de der ute i de mørkeste verdenshjørnene ikke er i stand til å fortelle selv.

Hva er det beste du vet å gjøre på sommeren?
Å være ved havet, sole seg, ta en øl, være med venner, gå i lette klær, ta bilder, reise, puste, leve.

8psafbB2bLOf9fBsBFHXs2e8E3IW_szALATZ-FynOBw,7hiMWR8jmrzYrmmAGAQcBF9AiPQtn-WYFV8pHuDd26Q,SAjdzRePWc21T8Zy2lrPQVHXwNyCGKsN7_AiWWVBE-M

Hvis du skulle ha vært på en øde øy i 5 år, hvem ville du ha tatt med?
5 år…. Jeg liker ikke engang å være oppå en annen person i mer enn et kvarter. Neida. (….)
Jeg tror jeg ville hatt med FF. Fordi han er smart, har muskler og er pen å se på. Og han har allerede sett de verste sidene mine, uten å gå fra forstanden, så jeg vet han kan overleve meg.

Er det sant at den første du klina med var en jente?
Haha, Carina…. Ja, øvelse gjør mester, tenkte vel vi

Hvor mange reiser har du egentlig vært på?
Én stor (verdensreisa) og tusen små, det er umulig å telle på fingerne, jeg prøvde. Jeg har jo reist så mange steder – bare i Norge har jeg reist en hel haug på grunn av Forsvaret, og jeg har vært i Danmark og Sverige flere ganger, og sånn fortsetter det fra sted til sted, og i mange forskjellige land, over hele verden.

Hva er det beste du vet i verden å spise og drikke?
Spise: pannekakene til mamma. Drikke: Farris Bris.

Hva er det som gjør at du skal på/får gå på denne samlingen? (Korrespondentsamlingen til NRK)
Jeg så en påmelding et eller annet sted, husker ikke om det var Facebook eller på nrk.no. Og så meldte jeg meg på! Og så fikk jeg plass!

Er det sant at du ser på Paradise? (Om ja, kven heier du på?)
Ja, haha! Jeg heier på Sara S.

Hvor mange sumarferieplanar har du?
Jeg har ingen, og det er uvant. Jeg skal reise, men hvor og når vet jeg ikke enda. Ellers blir det en del jobb, og mange langhelger her og der. Jeg skal lese masse. Og dra på konsert, og treffe venner som jeg har forsømt hele semesteret. Og jeg skal bli tante! Og fylle år. Planen er iallfall å fylle år.

8cYaaDu0dBejTfbAae2fOGAuPYspu37Mo9LrVhw7pT8

Hva er det du skulle hatt for å vere med på Bloggerne (eller anna reality) på tv?
En personlighet. Neida! (Joda)

Kan du noen spesielle triks?
Jeg kan sprike med tærne. Jeg tror egentlig ikke det kan sees på som et spesielt triks, men FF freaker ut av det, så noe må det vel være.

Hvor mange år har du blogget?
Siden 2008. Sju år!

Fortsettelse følger!

Use the button in the right corner to translate into your own language.

3 kommentarer

  1. Liker så godt svarene dine. Gleder meg til å lese mer 🙂

  2. «Takk for et himla godt spørsmål! Det er historiefortellingen ved det som ligger hjertet mitt nærmest. Det å formidle noe, som kan påvirke noens liv på en eller annen måte, påvirke noen til å velge noe i livet sitt – om så det er å velge å følge en drøm, eller å smile til en fremmed på gata den dagen. Eller påvirke perspektivet til noen, sånn at de føler mer med de ute i verden, og engasjerer seg utover landegrensene og langt forbi det vi har rundt oss i det daglige. Det å få formidle noe viktig, og være den stemmen og bruke pennen til å fortelle historier som de der ute i de mørkeste verdenshjørnene ikke er i stand til å fortelle selv.»

    Åååh. Jeg føler det sånn jeg og! Å påvirke noen. Enten gjennom å formidle eller gå frem som et eksempel. Skulle ønske jeg var flinkere med pennen. For selv om jeg liker å tro at jeg kanskje har en viss appell i det jeg skriver, så er det ikke sikkert det stemmer med realiteten. Hvordan blir man så flink som deg Supermarie?! Tror du kan snakke om det jeg, på den videobloggen din! hehe.

    BTW, så elsker jeg bikinien din!!! Jeg har alltids lurt på hvor du kjøpte din, og jeg kom over triangl.com ellns i dag. Var det der du kjøpte den, på nettsida? :O jeg ble litt småforelsket skjønner du, og nå er mitt life mission å skaffe meg den bikinien – selv om jeg helst skulle fått prøvd ut overdelen først da. men er man crazy in love, får det så værra. Hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *