Mediagic #9

Tirsdagsgodis fra Internettet, jeg har skikkelig dårlig samvittighet for at de to siste innleggene som dette har vært så gjennomsnittelige, men hele forrige uke var jeg låst til eksamenslesing og så var det pappabursdag og søttende mai og her er vi, med et gjennomsnittelig innlegg fylt av gjennomsnittelige linker – igjen. Ikke så hjerteskjærende og hoderystende som jeg liker dem, men absolutt verdt tiden deres allikevel – jeg lover:

Denne bloggen, videoene hennes herregud, jeg ler

Dette innlegget, fordi det inspirerer!

Denne historien, om å bli pisket med tusen slag for å skrive noe så (for oss) uskyldig som en blogg

Denne videoen, fordi det gir netthetsens offer et ansikt

Disse klokkene, som dere fortsatt får 15% rabatt på hvis dere bruker koden supermarie – smil

– Denne vasken:

Skjermbilde 2015-05-19 kl. 17.41.32


source

Use the button in the right corner to translate <3

3 kommentarer

  1. Er jeg voksen når det første jeg tenker på når jeg ser vasken, er hvor vanskelig det må være å vaske den? Huff…

  2. Tusen takk for tipsene, og tusen takk for at jeg er en av de <3

  3. Marianne

    Haha, den vasken må være et helvete å vaske!! :p Takk for at du gi meg prokrastinering når jeg egentlig skal lese til Fish and Bees eksamen. #veterinærstudentftw

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *