Almost June

2015-05-17 11.34.58 12015-05-18 07.38.55 1

Vel overstått, superstjerner! Søttende mai, ass, jeg ble så opphengt i at man kunne drikke prosecco til frokost at vi fikk ikke surret oss ned til Karl Johan før toget var gått og kongen hadde gått inn igjen, haha. Bedre lykke neste år! Etter noen timer nede i byen ruslet vi hjem og så på film og slengte en grandiosa i ovnen, og det føltes BRA rebelsk på den søttende, jeg hadde ikke pizzabrett under engang – slang den nystekte rett på pappesken og forsynte meg av den. Essensen i grunnlovsdagen er å feire friheten og grunnloven og det flotte landet vårt som har reist seg med årene, så lenge en gjør dét, så lenge en har tankene og ettertanken i orden, så tenker jeg at mat er mat, jeg. Det trenger ikke å være så himla flott, alt.

Mandag – ukens spedbarn, startet med jobb og trening og en lang, lang finger mot DHL – de ringte meg mens jeg var på trening for å levere en pakke, en halvtime etter var jeg ferdig og ringte de opp igjen, og han bare: «Jeg leverte pakken din til naboen din, jeg!»

(…….)

Dere vet jo hvor sjukt hyggelig jeg syns nabolaget mitt er, omringet av skuddsikre vester, hasjlukt fra helvete og menn som brøler om nettene og tisser på veggene midt på lyse dagen (null tull, det er siste nytt fra blokka…), så hele innsiden min frøs til is idet han sa det. Pakken min inneholdt saker verdt en halv husleie, så jeg spurte pent om han KØDDA?! før jeg lo hysterisk og sa jeg skulle ringe han opp igjen hvis den pakka manglet så mye som en teipbit. Jeg banket og banket på en dør da jeg kom hjem, men naboen åpnet ikke, jeg gikk inn og ut igjen og banket videre og heldigvis kom han inn utgangsdøra akkurat da, og han lyste opp da han så meg og sa han hadde en pakke til meg, og jeg lyste opp enda mer og takket så mye for at han hadde tatt i mot for meg, takk, takk, takk. Jeg lover å aldri vise fingeren til stueveggen ever again!

Men DHL – de må skjerpe seg. Det er ANDRE gangen de leverer pakkene MINE til vilt fremmede. Først slang de fra seg en pakke oppe i kiosken her midt på natta, fordi jeg ikke hadde kommet meg hjem fra Mexico enda – og det var egnetlig ikke lov, kunne budbringeren fortelle meg, men han «»»måtte»»» gjøre det for han kunne jo ikke vente på MEG, JEG derimot måtte løpe opp til kiosken klokka ett midt på natta før en arbeidsdag, døgnvill og sliten etter over 30 timer på reise, fordi pakken egentlig ikke hadde lov til å ligge på disken der oppe, så jeg måtte hente den, som om det var mitt jævla problem. Og denne gangen bare slenger han pakka mi inn til naboen som jeg ikke har snakket med noengang – tenk om den hadde inneholdt sensitive greier, som personalia og alt! Tenk OM! Er det i det hele tatt LOV å levere en pakke som skal til en bestemt person – til noen helt andre?

Dagens utbrudd. Ferdig nå. Fuck DHL. Nå er det finale i Biggest Looser Norge! Jeg er så imponert over disse menneskene, hvor hardt de har jobbet og hva de har oppnådd, og hvor åpne og ærlige de er foran hele den norske befolkninga – RESPEKT – og jeg håper det kommer flere sesonger! Har dere sett på det?

Use the button in the right corner to translate to English!

6 kommentarer

  1. Camilla

    Liker måten du skriver på:) Godt at begge pakkene klarte seg til tross for omstendighetene! Har sett en ep av Biggest looser, men er ikke så fan av det, men all respekt til de som er med yter sitt beste!:)

  2. Eg lo av mystoryen din, særleg av siste bilete! Men det er då verkeleg ikkje greit, ein må jo vise leg og alt for å kunne hente pakka si hjå posten! DHL ass.. Send sint mail! I alle fall mail.

    Åå, det blir grinekveld på Kalbakken! Likar det godt, og får lyst til å bli med sjølv. Trur ikkje eg kvalifiserar heilt då, heldigvis eigentleg. Men ser digg ut å bli piska på trening og bli tvinga til ete sunt, haha. Skulle hatt min eigen Tonje eller Adrian.

  3. Så fine bilder av dere! Flotte jenter 🙂 Herlighet, er det mulig? Best at pakkene havnet der de skulle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *