Watch me (hehe)

Takk for at dere er med meg på vårens vakreste eventyr; med skippertak fra helvete og håpløshet så langt pensumet rekker, jeg har uansett trua på at vi kommer oss gjennom det! Jeg leverte akkurat mappeoppgaven i fronter, den vanskeligste eksamen i år etter min mening, jeg skjønner jo ingen verdens ting av utregninger og statistikk og analyse, kjære vene. Må sensoren hvile i fred, for vedkommende kommer til å le seg ihjel av hva enn det er jeg har prøvd meg på. To eksamener nede, to igjen, heia heia! Vi klarer det her!

(Produktene er sponset)
Sist uke fikk jeg to nye klokker i posten, fra Daniel Wellington, som jeg bare blir mer og mer forelsket i. Jeg har to fra før av som jeg bruker hele tiden, de er jo så klassiske og lekre! Jeg har fikset en rabattkode til dere også, hvis dere kunne tenke dere en Daniel å dele sommeren med – bruk koden supermarie når dere handler så får dere 15% rabatt, helt frem til 15. juni!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Model: Classic Sheffield Lady (silver) and Classy Sheffield (silver) – with diamonds (adlinks)

My new watches from Daniel Wellington – I love them! They’re so classy and beautiful, and I’ve got two already which I use all the time. I’ve also got a discout code for you – use supermarie to get 15% off! The code is valid until 15th of June. Happy shopping!

2 kommentarer

  1. Utrolig fine! Så klassiske… Du har klart å fotografere så utrolig bra. Blir forelska her!
    Måtte forresten le litt av «… hvis dere kunne tenke dere en Daniel å dele sommeren med» 😀

  2. jeg har også den med «diamanter» som tall, hærreguuuud den er fin <3 bruker den hele tiden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *