Thought so

Sist gang jeg la hodeskallen min på tastaturet og tømte alt som var der inne (er ikke plass til så mye, ser dere) ble dere så glad, så jeg tenker å fortsette med det i ny og ne! Takk for at dere tar dere tid til å skrive tilbakemeldinger på det jeg blogger om, det er en inspirasjon i seg selv å få vite hva dere liker og ikke liker, så fortsett gjerne med det, smil!

I dag har jeg lurt på

– Hva jeg skal ta meg til i sommer, når skolen er over jobber jeg bare 50% og har et hav av langhelger å reise på tur på, og det klør i fingrene etter å bestille noe, hva som helst til hvor som helst, og hvis dere har noen gode tips til meg må dere være hjertelig velkommen til å dele dem! Albania, kanskje? Er det hyggelig der?

– Hvordan i all verden jeg har tenkt at økonomien min skal overleve forrige punkt

– Hva navnet på nevøen min blir, i sommer blir jeg tante for aller første gang – BY BLOOD, og jeg gleder meg så innmari! Jeg skal fortelle han alt jeg vet om verden!

– Hvilke karakterer jeg går ut med dette semesteret, jeg har virkelig ikke peiling…

– Hvorfor jeg lekende lett kan dra meg ned på trening for en hel time i svettmania, mens å gå på butikken – som tar meg tre minutter – er verdens største tiltak. Jeg vil ha salat! Kan noen komme med salat til meg?

– Hvor vi bor fra høsten av, vi har fått tips om et kollektiv som hadde vært en kul erfaring å dra med seg for menneskeangsten min og meg, og i morgen skal vi på en annen visning rett nedi høgget her, og jeg håper utleieren her vi bor nå kan svare på mailen vår snart, for 20. mai er fristen for å si opp, og hvis han tror vi blir boende her enda et år ved å ignorere oppsigelsen vår helt til fristen er ute, så tar han ett hundre prosent f.e.i.l. Til nye Oslo-boere: ikke bosett dere i leilighetene i bunnen av Thorsovdalen. Bare… ikke.

(Eller gjør det, hvis dere vil erfare DETTE)

HERREGUD! Salat! Butikken neste. Hva har dere tenkt på i dag?

tenktenktetete

Today I’ve been wondering: 1. what I’ll do this summer, when school is out I only work 50% and I’ve got so many long weekends to fill with travels and stuff, and I’m so ready to book something, anywhere, anytime. If you’ve got any tips for me – please tell me! 2. How the hell my bank account will survive my first thought. 3. What the name of my new nephew will be! He’s coming this summer, and that’ll make me an aunt by blood for the very first time, I am so excited! 4. What kind of grades I’ll collect this semester, jesus christ, I’ve got no idea…. 5. Why it’s so easy to go to the gym and sweat for like an hour, but SO fucking hard to walk to the store to buy some salad. How hard can it be, Marie! 6. Where we’ll live from august. We’re going to see another appartment tomorrow night, that’ll be exciting to see if it fits us or not! All I know is: we are not gonna live here.

21 kommentarer

 1. Om dykk har sendt skrifteleg oppsigelse må vel den gjelde om han ser den enn ikkje?! Lykke til med boligjakt!
  Og du har lyst på salat a gitt. Går det ann altså? Haha! Eg vil ned på butikken for å kjøpe pappizza og Choco Pops.

  Har tenkt på kva eg skal bruke fritida mi til no, steppdansen har for søren meg tatt sumarferie. Kva skal ein gjere då?! Melde seg inn på treningssenter er tanken, og prøve å bli like flittig som deg.
  Tenkjer på at eg må gjennomføre planen om å kome meg på hytta til helga, med hund.
  At eg håpar foreldra mine lev for alltid (i alle fall til dei blir 80).
  At eg skal på Ødd Nordstoga-konsert om eg får med meg nokon eller ei. (Vil du? ;P)

 2. Camilla

  Idag har jeg tenkt på:
  -hva som skal serveres på russefrokost på 17.mai
  – hvordan andre mennesker ser verden, så på tv istad og er så rart å tenke på at alle andre mennesker fungerer på samme måte som meg, de tenker på seg selv og verden og ser og forstår den utifra eget perspektiv, og likevel klarer vi å samhandle på en organisert måte, som oftest i hvert fall
  -tenkte på om jeg skulle jogget en tur, men får heller slå til skikkelig når russetida er over:P
  Får håpe dere ikke er tvunget til å bo i leiligheten selvom utleieren «ikke ser» oppsigelsen:O

 3. Noen av dagens tanker har vært:
  Om hvor fint det hadde vært med litt mer motivasjon og selvdisiplin til studiene.. Det hadde vært no det!
  Så har jeg tenkt på hvordan lille jenta vår kommer til å bli seende ut, og hvilken personlighet hun kommer til å få! Det er spennende å tenke på det!
  Så tenker jeg mye på svigermor som er syk <3

  http://www.esterdahl.net

 4. Ikke sats på kollektiv.. bare..ikke. Jeg lover deg, du kommer bare til å få enda mer menneskeangst. Jeg flytta inn i kollektiv med tanken om at «fett, kanskje jeg blir kjent med nye hyggelige mennesker og kan ha et nytt og kult liv med disse folka». Det til tross for at jeg allerede hadde bodd i kollektiv i tre år og visste hvordan det var. Nå betaler jeg dyre dommer for å komme meg ut av denne bula før oppsigelsesfristen og inn i ny leilighet, haha. Jaja, hva gjør man ikke for egen mental helse <3

 5. – Hvorfor de stadig ødelegger bra TV-serier med en elendig slutt
  – Lurer på om samvittigheten kommer for å ta meg fordi jeg ikke trente i dag
  – Lurer virkelig på hvordan hjernen til visse folk fungerer

 6. I dag har jeg tenkt på:
  – hvor tungt det er å puste med hovne mandler
  – hvordan det er mulig å holde ting nogenlunde ryddig på jobb(barnehage…ting har en tendens til å havne litt overalt…)
  – hva vi skal ha som tema på avdelingen i barnehagen i november
  – hvor godt det er med taco
  – at jeg gjerne skulle vært på leteaksjon i Telemark(men så slapp jeg å tenke det så lenge, for kort tid etter at jeg tenkte det ble det meldt om funn….)

 7. Vi skal på ferie til Portugal i sommer, ingen av oss (vi er 4 som reiser) har vært der før, og det kribler i magen. Vi skal bo 5 min fra stranda, og 15min med tog fra Lisboa, perfekt blanding av syden og storby 🙂

  Så skal jeg jo selvfølgelig på ROSKILDE <3 Du bør bli med 🙂 så kan vi drikke daquaries (aner ikke hvordan det skrives, og orker ikke google) igjen!

 8. Er så glad det faktisk er ålreit her vi leier, selvom vi nå har et par midlertidige roomies vi ikke er helt fornøyde med. Trøster meg med at det er midlertidig!
  Idag har tankene gått til at jeg må ta opp dagens eksamen til høsten, og at pappa plutselig ringte og inviterte meg med på to ukers-ferie til Thailand neste år. Kanskje jeg kan få til det OG tre uker i Portugal (heheh sjefen kommer til å hate meg), vi får se hvor realistisk det er.. Skal jo bestå fire eksamner neste vår også, helst.

 9. HÆRREGUD!!! dra til Albania <3 <3 <3 eeelsker det landet! kjempebillig, kjempefint, og kjempehyggelige folk! og ikke minst helt fantastisk mat. Visste du at de ikke har råd til kunstgjødsel der, så alle produktene deres er helt økologiske! bare…. dra!

 10. Jeg har vært i Albania, og det var en veldig positiv opplevelse. Var jo et sted hvor de virkelig satser på turisme og service nå, så det er jo sikkert litt mer finpusset og «kunstig» enn resten av landet (som andre turistbyer vil jeg tro). Men de store turistmassene er jo ikke kommet til landet enda, så man føler jo ikke akkurat det turist-trøkket likevel. Vi leide dessuten bil et par dager og dro og så andre ting og steder. Det er å anbefale 🙂 Mye fin natur og sånt. (Skrev et innlegg om Albaniaturen etter at jeg var der, om det er av interesse: http://katrinesmind.blogg.no/1… ).

  Jeg har tenkt på min nærmeste fremtid i dag, og lufta ideer for studentrådgiver. Letta etter å høre at hele ideopplegget mitt virker realistisk. (Og hurra, endelig en kommentar etter x antall år som leser!)

 11. Har også hørt at Albania er flott! Hva med Beograd? Eller Island? Ikke vært der heller, men de står på lista!
  Lykke til med boligjakt!

 12. Du skriver så bra!!
  Så en kommentar du hadde lagt igjen på Julia Nyland sitt blogginnlegg om å ikke være avhengig av andre for egen lykke (stalker much) og lurte på om du kunne skrive litt om dine tanker om det og dine endringer?
  Jobber med saken selv og får teite tilbakefall altfor ofte…

 13. Åh, hjelpes jeg tenker på så mye at jeg skjønner ikke helt hva det skal bli av meg, haha. Men det jeg VET er at det er flott i Albania! Ta turen dit! En nydelig kyst og et spennende interør. Berat og Gjirokaster som jeg besøkte var bare helt fantastiske.

 14. Du kan bli med meg på interrail i sommer, ja, smart! Har. Så. Lyst!!! Men jeg har litt kjedelige/blakke venner, haha.. :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *