6 days later #9

Søndagen min forsvinner i mappeoppgave og pensum i metodefag, om en uke er det hele over og jeg får ikke beskrevet hvor lykkelig jeg skal bli da! Mens jeg venter på bedre tider – her er ukens oppsummering:

Ukas smil:
Fine lesermail og mamma på besøk, og to nye klokker fra Daniel Wellington som jeg skal vise dere senere sammen med en rabattkode dere kan bruke

Ukas tåre:
Mappelevering i metodefag i morgen, og skoleeksamen i samme fag neste fredag, for et mareritt å komme seg gjennom alt sammen. Jeg stresser så mye over at jeg ikke har fått lest at leoparden klorer meg på ribbeina. Jeg orker ikke tanken på å ikke bestå det her!

Ukas hjertesak:
Frigjøringsdagen

Ukas tryllefløyte:
Nasjonalsangen, når den ble spilt ute på plassen på Akerhus festning og veteranene stod så oppreist og flotte i uniformene sine og hilste til flagget vårt, åh

Ukas bilde:

depo1

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Eksamen, eksamen, eksamen. Å levere noe som er godt nok til å bestå faget.

Ukas drøm:
Et nytt og bedre liv i en ny og bedre leilighet, nå som vi har levert oppsigelsen er jakten for alvor i gang og jeg håper vi scorer bedre denne gangen. Hvis dere vet om noen som leier ut et sted med to soverom og sentralt i Oslo, så må dere bare gi beskjed! Det eneste kravet vi har er at det ikke koster over en halv milliard i måneden (15 000,-), og at leiligheta har et par plussgrader mer enn den igloen vi bor i nå.

Sånn – tilbake til mappeoppgaven. TTYN

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

This weeks summary:
Smile: E-mails from my readers, and my mom came to town
Tear: Exaaam
Heart case: Liberation & Veteran’s Day
Music: National Anthem of Norway
Picture: The one above
Goal: To pass my exams!
Dream: A new and better life in a new and better appartment.

7 kommentarer

 1. Tryllefløyter:
  Shots – Broiler remix, Imagine Dragons
  Pray to God, Calvin Harris
  On my way, Ingrosso

 2. Ukas tåre: Under LagFører kurs sto jeg utslitt på oppstillingsplass, nydusjet etter gjørmeløype, og fikk beskjed om å skifte tilbake til de gjørmete klærne for så å ha hinderløype på Heistamoen.
  Ukas smil:
  Besto Lagføfrer kurset, med masse gode tilbakemeldinger fra Veileder 😀

 3. Smil: ATV-øvelse med Sivilforsvaret, skrevet under på kontrakt på hus og hørt ferdig lydboka jeg har hørt på i bilen til og fra jobb siden påske

  Tryllefløyte: Godset fra Drammen. Ikke fordi jeg er Godset-fan og ikke fordi jeg er fra Drammen, men jobber i en barnehage som ligger i nærheten av Drammen og noen av ungene på avdelingen er skikkelig Godset-fans. Noen av de kan til og med hele sangen.

 4. Camilla

  Håper det er helt ok at jeg stjal denne fra deg å puttet den på min blogg med min uke 😀

  http://www.prettytales.com

 5. Ukas smil: Da småtten kom hjem med medalje fra idrettsdagen i barnehagen. Han hadde riktignok kun fått den fordi han deltok – men det er hans første medalje og han var så stolt at mammahjertet bare bristet i kjærlighet 🙂
  Ukas drøm: Ferie!! Det er bare 5 uker til vi reiser til Rhodos – men jeg klarer snart ikke å vente lenger siden våren her på Vestlandet hittil har vist seg fra sin verst tenkelige side. 🙂
  🙂
  🙂

 6. pernille

  Åh, hver gang denne typen innlegg kommer ut blir jeg stressa og forundra over at det har gått en hel uke – igjen? Allerede? Men jeg liker dem godt, da. Masse lykke til med skolearbeidet, har tro på deg!

  http://halcyonyouth.wordpress….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *