Generally

bade3

Åh, endelig noen kjente fjes! Eller bokstaver, da, i og med at praktisk talt ikke vet hvordan fjes dere har. Iallfall ikke alle. Men dere er hundre prosent sikkert pene, hele gjengen! Det jeg egentlig skulle si: endelig noen kjente fjes, i hele dag har hodet mitt vært så langt nede i metodeboka at jeg trodde jeg aldri skulle få det opp igjen. Operasjonalisering og prosentuering og jeg gjør virkelig så godt jeg kan, men jeg har ikke peiling på om det er godt nok. Jeg jobber på for å få levert på mandag iallfall, så får det briste eller bære! Som med alle andre eksamener. Om tre uker er det sommerferie!

Siden sist: vi har en-de-lig sagt opp igloen av en leilighet vi bor i, og kan nesten ikke vente med å finne oss noe nytt. Ett år i en overpriset fryseboks «inkludert varme» (som betyr 13 grader på kjøkkenet og minst to pledd per pers ute i stua), med høylytte rop og slossing og politi med skuddsikre vester rundt husveggene, og har jeg fortalt dere at leiligheta vår til og med har fått sine 15 minutes of fame? På Hundepatruljen på Viasat 4. Serien handler om spesialavdelingen i Oslopolitiet, og de topptrente hundene deres. Så sånn er ståa her i gården, og aldri aldri skal vi tilbake hit.

Nå skal jeg finne frem bobledressen og avslutte kvelden foran TV’en! I morgen er det jobb og så er det pensumhelg, men mamma kommer en tur så jeg velger å glede meg til dét i stedet. So long!

Fortell meg noe fint fra dagen deres, da?

Hey! I’m burried six feet down in my school books these day, so sorry for my shitty updates. Three week’s until I’m done with all of my exam, and then we can talk for sure! So what else is new; we’ve finally broken up with our appartment, and we cannot wait to move out after one year in an overprized icecold box with yelling and fighting and policemen all around our walls, our address has even been on a Norwegian TV-show about the special police force in Oslo, and their police dogs. We’ll never look back, once we’re out of here! Now I’ll find my blankets and finnish my evening with some TV. Tell me something nice from you day, while you’re here!

8 kommentarer

 1. Jeg har brukt dagen på å skrive et supertlangt innlegg om turen til Reykjavik. Island anbefales!

 2. Hvor sjovt at Caroline nævner Reykjavik. Jeg fik endelig den jakke, som jeg har bestilt over nettet – så nu er jeg endnu mere klar til Island, som venter på mig om 2 dage! Åh glæder mig til at sænke min krop ned i den blå lagune og ellers bare at blive tryllebundet af landskabet.

  Held og lykke med eksaminerne Marie!

 3. Hadde frykta for livet mitt av å bo i den leiligheten. x 2. Godt dere endelig får kommet dere vekk.
  Har trent og føler meg ikke helt dau og vond etterpå. Haha.

 4. Camilla

  Idag var det «terrordag» med russen så vi besøkte flere skoler for å sprute vann og dele ut russekort, men etterhvert bytta noen ut vannet med mel og egg…:P

 5. Therese

  Hvor ER det dere bor hen i byen? Hørtes ikke bra ut, bra dere ennå er i god behold!

 6. Dagen min er double rainbow. Mamma har vært en snartur i Oslo og spanderte middag på meg, og straks kommer typen med toget fra Trondheim (litt bokstavrim der altså).

 7. Klarer ikke å la være å kommentere dette; «hvordan fjes» høres (/ser) helt feil ut. Minner meg om folk som sier «hvem bok», «hvem film» osv. Digger ellers bloggen din, men takler ikke sånne feil, hehe. «Hvilke fjes» eller «hvordan fjesene deres ser ut» hadde vært mye bedre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *