Mediagic #7

TIRSDAG! Her er ukens faste anbefalinger av ting på Internettet som det er verdt å bruke tiden sin på:

Denne videoen

Dette blogginnlegget

Denne sannheta

Denne kronikken (!!)

Denne påminnelsen

Lov meg at dere sjekker det ut, særlig kronikken, det er den første teksten noensinne som har fått meg til å grine.

collage1

Click the links above for this week’s recommendations picked from the Internet.

10 kommentarer

 1. Vanskelig å kommentere på alt. Hehe. Men takk for at du får meg til å lese! Og den videoen er en utrolig viktig påminnelse. Ikke at jeg trengte det, satt der og fikk vondt over sløsinga fra begynnelsen av.

 2. SÅ masse bra denne veka!
  Videoen var fæl, skjønar ikkje korleis folk kan gjere slikt. Og han som står og smiler og vinker til kamera, ååååh.. (Han som slår er klart verst, men han som vinka irriterte meg veldig)
  Blogginnlegget: skulle ynskje eg var slik! Og skjønar ikkje kvifor folk skal tenkje at ho er egoistisk, djisess.
  Kronikken var bra! Skal delast på FB, takk!
  Påminnelsen er fin, men eg byrjar lure litt kva det eigentleg skal hjelpe for? Om me «sparar» ti liter vatn her, hjelp jo ikkje det dei som manglar det..? (Er einig i at ikkje skal sløse med vatn, det er berre unødvendig) Er kanskje mest for opplysningens del.

 3. Kristine

  Det hadde vært kjempefint hvis du skrev en setning eller to om «greia» med alle linkene du la ut. Som en liten teaser liksom. Dårlig forklart, men…

 4. <3 !
  Jeg kjenner meg så igjen i Thought Catalog-teksten om det å komme hjem, og jeg synes det er viktig å spare vann. Skrur alltid av dusjen når jeg sjamponerer og såper meg inn også. Kronikken er bokmerket til etter arbeidstid! (Mistenker at hvis du begynte å grine, kommer nok jeg til å gjøre det samme, hihi.)
  Takk for lenke og fine tips! God onsdag!

  Synne
  http://www.etdrysskanel.com

 5. For en fantastisk kronikk!

 6. Ingvill

  Takk for fine lenker! Spesielt kronikken, den var tankevekkjande – veldig glad eg leste den. Tårer i augene her og

  ps: Håpar det går fint å skjønna nynorsken min, pleier skrive på bokmål men har i nyare tid fått litt ekstra lyst å halde på dialekt både muntleg og skriftleg, hehe. Kryssar fingrane for at det er forståeleg!
  Ha ein fin onsdag vidare <3 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *