For the small things

SAMSUNG CSCsamsungnx2 SAMSUNG CSC

Til uken forsvinner min lille følgesvenn i verden, som jeg har fått låne fra Samsung i ett års tid nå, og jeg tenkte en passende avskjed ville være å fortelle om nettopp han.

Samsung NX mini er et lite og praktisk alternativ til den store speilrefleksen jeg har en tendens til å drasse rundt på. Dette har vært kameraet jeg slenger i veska når jeg skal på mindre ting, som fester, festivaler, små turer rundt i byen og det er så deilig å slippe tyngden av et monsterkamera av og til! Kameraet er superbloggvennlig med en selfieskjerm, og dessuten fungerer det perfekt til selfiestanga! Akkurat lett nok til at stanga ikke knekker. Bildekvaliteten ser dere på de to bildene over her, de er riktignok justert litt i Photoshop (farger etc), men kvaliteten er god – ikke like god som speilrefleksen, naturlig nok, men god nok til blogg og det o’ store Internett. I tillegg til å være praktisk og kjekt, har min lille venn noen hysteriske innstillinger – som feks «Barnebilder», når du setter kameraet i den modusen kommer det helt fantastiske LYDER idét du skal ta bilde av barnet – for å tiltrekke seg barnets oppmerksomhet. Hvor genialt! Det har også en «skjønnhetsmodus» som automatisk glatter ut huden din og gjør deg penere. For de som trenger det.

Det blir trist å la småen gå, etter alt vi har vært gjennom av festivaler og reiser og andre eventyr, og jeg kan absolutt anbefale kameraet for de som drømmer om et lite et! Takk til Samsung for lånet!

Til info: jeg tjener ingenting på å skrive om stakkaren, og kameraet er altså lånt – ikke sponset. Kun ment som et vennlig tips!

Next week my small friend from Samsung is returning to his home at Samsung’s, so I thought it could be nice to say goodbye to him by giving him his own post. Samsung NX mini is a small and handy alternative to the big Canon camera I usually drag around. This has been the camera I’m prefering when I’m out on small trips, such as parties with friends, festivals, small walkabouts in the city and such. It’s so nice not to have the weight of a monster camera once in a while! The camera is blogfriendly with a selfie screen, and it fits perfectly to a selfie stick as well. The quality of the pictures is fine, not as good as with my huge Canon, of course, but good enough for blogging and Internet. I can absolutely recommend this as an alterantive to a bigger camera! It’ll be sad to see him go. Thanks for letting me try it out, Samsung!

3 kommentarer

  1. Den må jeg sjekke ut! Virker fin å ha 🙂

  2. stigmikkel

    Kan gå god for den, ihvertfall selfieskjermen 😉 Det ble bra bilder av meg ihvertfall 😛

  3. Høres ut som et fint kamera, kanskje det må inn på ønskelista 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *