I wonder

Processed with VSCOcam with t1 preset

I dag har jeg lurt på

– Hvor mange bøker det hadde blitt, hvis jeg hadde samlet all den teksten jeg har lest rundt på blogger siden jeg ble bloggleser i 2009-ish, tenk så himla mye vi LESER hver dag, blogglesere, har dere tenkt på det?

– Hvorfor folk i Facebook-gruppa Stort og smått om sosiale medier er så innmari sure, jeg stilte ett spørsmål engang, jeg. ETT simpelt spørsmål fordi jeg lurte og trengte hjelp til en oppgave, og det var sikkert fem som bare «HVOR DUM ER DU A?!?!?» Ikke direkte, men måten de svarte meg på var så krass at jeg følte det var det de skrev. I caps lock. Og dette er voksne folk, altså! Såkalte eksperter og andre bransjefolk eller studenter i faget, og som opptrer mye i sosiale medier selv, vel – jeg skal aldri opptre i den gruppa igjen, man jo spist levende bare ved å lufte en tanke. En annen gang måtte jeg redde en annen stakkar, som – GUD FORBY – hadde postet en link som en annen allerede hadde postet i gruppa for et par dager siden, og det første stakkaren fikk var en hånlig kommentar om at artikkelen han postet var jo bare SÅ «her om dagen», «DEN DER HAR VI SETT FØR……….», ikke formulert helt sånn, men innholdet var det samme – skikkelig negativt, mens jeg var blid og bare «jeg har ikke sett den før, så jeg er GLAD for at den ble postet igjen, jeg! HA EN FIN DAG! :)» Fikk 11 likes på den kommentaren der. Tar det som et tegn på at minst 11 andre også opplever gruppa som en surmult drittgruppe. Smil litt, a!

– Hvordan FF hadde vært hvis han hadde vært en bikkje i stedet for en mann

– Hvor jeg er om fem år (og dette spørsmålet, akkurat dette spørsmålet i dette blogginnlegget, skal jeg bla tilbake til om fem år, og så skal jeg sitte der, tjueni år og tenke på hvem jeg pleide å være her og nå; ei tjuefire år gammel mediestudent i Oslo med en mann og en jobb i Gjensidige, og hvor lykkelig uvitende (?) jeg var, eller helst på hvor mye jeg hadde å glede meg til, hvor mye jeg hadde i vente. Hei fremtidige Marie, hvis du leser dette i 2020: jeg håper at du er lykkelig og at du gjorde det beste ut av det! Og jeg håper faen meg du har sittet i en BMW X6!)

– Hva jeg får på eksamen jeg leverte på torsdag

Hva lurer dere på?

Today I’ve been wondering about: 1. how many books it would’ve been if I gathered all the blogs I’ve read daily since 2009. Have you ever thought about that, how much we read daily? 2. Why people in the Norwegian Social Media Facebook Group is so grumpy all the time. I asked a question there once, a small question because I needed help, and I got like firebombs in return. What the fuck! It was just a simple question, answer me or leave it alone. Another time I had to rescue another member of the group, he posted a link to an article that obviously had been posted a couple of days before. The first comment was like «yeah we know, this is SO last year»-kinda comment, and I responded, telling them that I hadn’t seen this article so I was HAPPY that he posted it again. And then I wrote: «HAVE A NICE DAY! :-)» And I got like 11 likes on that, so I guess that means that 11 others agree with me that the group is an angry place to be. Smile a little, would you? 3. What my bf would be like if he was a dog 4. Where I am in 5 years. (And I will find back to this post in 5 years and hopefully look back on me today – a 24 years old student living in Oslo, and I will think back on how blissfully ignorant I was, or how much I had in front of me, how much to look forward to. Hey future Marie – if you are reading this in 2020: I hope you’re happy and that you made the best of it! And I do hope you’ve been driving a BMW X6 by now. 4. What my degree will be in my latest exam.

4 kommentarer

  1. Jeg lurer på åssen jeg hadde sett ut skalla. Det er noe jeg aldri har turt å finne ut av.

  2. Hvordan jeg klarte å velge å gå forbi tidspunktet der politimenn og nabo snakker sammen til å gå ut med en drøss søppelposer… I stygge slaskeklær. Og hva det dreide seg om.

  3. Åy! Det har jeg ikke tenkt på en gang. Jeg som ikke ser på meg selv som en leser, leser jo så mange blogginnlegg og avisartikler til dagen, at det blir fort mange bøker i lengden :O

    http://esterdahl.net

  4. Haha, oooh yes, den SosMed-gruppa kan være et mørkt, mørkt hull å lese igjennom til tider!
    Jeg lurer på hvordan jeg i all verden skal få råd til den Thailand-turen jeg har bestilt…

    http://carinabehrens.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *