Apsmile

For en rar måned det har vært, april, den har gått så fort og så himla sakte på en og samme tid.

Måneden startet jeg i den nest farligste byen å reise i for kvinner – Mexico City, som første stopp på en helt fantastisk 16-dagers tur med bestevenninna og med vingene til KLM, som sponset flybilletter.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Og mens jeg var på tur fikk jeg tilbud om en ny jobb, som Internship i Gjensidige, og det kunne jeg ikke si nei til, så jeg sa ja, og måtte slå opp med den andre jobben, som digital markedsfører/tekstforfatter hos Nordic Arena Oslo – som er et bittebittelite event- og digital markedsføringsbyrå som gjør kjempestore ting, og jeg har lært så mye og hatt det så bra der, at det gjør vondt å skulle rive seg løs. Men det må til, for jeg klarer ikke sjonglere to halve jobber og et helt studie, så nå blir min nye hverdag her i stedet:

gjensididi

Hvor du faktisk må ha adgangskort for å få vaske hendene dine i såpe. Heh.

Jeg skrev DETTE innlegget, som jeg tror er et av de beste jeg skrev i april, sammen med dette, det virket iallfall sånn på resonsen dere kom med. Takk for at dere kommer med så fin respons!

Processed with VSCOcam with b5 preset

Og etter Mexico kom vi hjem til vårvær i hovedstaden, og grillet ute i parken for første gang i år.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Og så startet eksamensperioden, og jeg feiret at én av tre er gjennomført med å kjøpe en ispinne.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg kan ikke tro at det er mai allerede, og innen 28 dager er jeg ferdig med mitt andre semester og første år av en bachelor i medievitenskap ved universitetet. Det går for fort for meg, jeg blir helt svimmel og hvis jeg ser opp mot himmelen snurrer skyene bare rundt og rundt, og plutselig er vi samla på gamlehjem hele gjengen, og jeg slenger ut selfies i Mystory’en min på Snapchat med «HAHA glemte å smelle inn gebisset i dag og!» og med et tannløst glis til dere, og filmer i skjul mens jeg spør pleierne på hjemmet annenhver time om de vet hvor det ble av «den der tissen i bånd?»

…….. (tenkepause)

Men tilbake til 2015 og april – hvordan har måneden vært for dere?

A short summary of April: I started the month in the second worst citiy for women to travel in, Mexico City, as the first destination of a 16 days long trip with my roomie and KLM, who sponcored my fligh tickets. While I was out there traveling I got a job offer from a Norwegian bank, an Internship in social media, and I couldn’t say no, so I said yes, and I had to break up with my other job at a small event and digital marketing company. It’s sad – leaving them, but I’m excited to start my new job as well! After Mexico we got home to a warmer Oslo, and we had our first dinner outside this year, in the park. And then I had my first exam this semester, and I celebrated 1 down, 2 to go by having an icecream on my way home from the university. Seriosly. I can’t believe it’s May already, and in 28 days I’m all done with my first year studying media science. It goes so fast! All of a sudden we’re all locked up at a nursing home, and I’m putting selfies to my Mystory on Snapchat – writing «HAHA I forgot my teeth again!» and with a toothless smile. But ok, back to april 2015 – how was yours?

12 kommentarer

 1. Mine was great! I went to Nicaragua to see my man :). Cool you just got offered a new job! Congrats 🙂

 2. Gratulerer med ny jobb, lykke til! 😀 Elsker måten du skriver på, du er en stor inspirasjon.

 3. Grattis med ny jobb! 😀
  April vet jeg ikke hvor ble av. Men den har vært litt all over the place. Litt fin, litt kjip, men mest fylt med en kløe etter å bare få flytte!

 4. Camilla

  April har gått fort, med russetid, NM og tid med venninner:D
  Lykke til på de resterende eksamenene!:)

 5. April har vært fin og utrolig kort… Tiden, altså.
  Masse lykke til videre med alle eksamene. Heier på deg!

 6. Så herlig ut! Kan du skrive litt om de ulike jobbene du har hatt? Virker som du bytter jobb ganske ofte, haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *