Thinking out loud

Processed with VSCOcam with b5 preset

I dag har jeg tenkt på:

– Hvor mye leieprisene har gått opp siden vi flytta til Oslo, i fjor sommer, da fant vi en haug med leiligheter til 11-13 000 i måneden, vi, nå ligger de billigeste på 13 000 og flest på 15 000 og jeg får fysisk vondt av å tenke på at jeg ikke er i stand til å kjøpe mitt eget sted, ikke i år eller, og at stipendet mitt ikke engang dekker en måned med tak over hodet. Hvordan klarer dere studenter å leve uten å jobbe ved siden av studiene, det spør jeg meg hver eneste gang husleia trekkes

– At eksamensoppgaven var overkommelig og at denne skal jeg klare å ro i land med en god karakter ombord

– Hvor mye jeg gleder meg til sommeren!

– Pappa

– Og mamma, som strikker kluter og oppdager at katten vår er 48 menneskeår

– Hvor høyt jeg elsker mennesker som brenner for noe her i livet, for jobben sin, og instruktøren på 21 Minute Body-timen nede på Sats/Elixia var helt gal i dag, og fikk meg til å dø av kondisjon, og jeg elsker å trene med galskap og så motiverende instruktører, måtte senterne fylles med flere som henne! (Nei, hun slår ikke deg, L!)

– Nepal og det gjør så innmari vondt i hjertet mitt

Hva har du tenkt på?

Today’s thoughts: 1. How much the rental prices has raised since we moved to Oslo, it’s like 2-4000 NOK more expensive and that hurts my brain to think of. I don’t wanna rent, I wanna get my own place ffs! 2. My exam, I think I’ll nail this one 3. How much I’m looking forward to the summer 4. Dad 5. And mom, she’s knitting and she found out how old our cat is today. She’s 48 human years. Haha, old lady! 6. How much I love passionate people like the personal trainer we had as an instructor today, at the 21 Minute Body class. She was so crazy and filled with energy, she made me laugh by jumping around like a mad one. I love that! 7. Nepal. My heart is crying.

8 kommentarer

 1. Ja, veit, himla dyrt! Skjønner meg ikke på studentene, kanskje de snylter av hverandre?

 2. Likte dette innlegget (ekstra) godt! Mitt tankevirvel for i dag:
  – Jeg burde seriøst sove…
  – Den rare drømmen jeg hadde i morges, finnes det normale drømmer?
  – Innså at jeg ble født på en mandag
  – Det finnes så mye grufullt i verden, og jeg vil så gjerne redde alle
  – 17. mai er ikke så langt unna som jeg skulle trodd

 3. Leieprisar (og boligprisar generelt) er heilt sjuke. Skjønar ikkje kvifor ikkje regjeringa kan fikse nokre reglar så rike folk ikkje kan tjene seg endå rikare på å utnytte studentar og andre som ikkje har råd til å kjøpe eige! Studentbolig a? Ikkje like moro akkurat, men kan vel spare på det, om ein får tak i ein, er vel ikkje berreberre det heller.

  Og Nepal, det har gått opp for meg NO kor ille det jordskjelvet faktisk var. Naturen kan vere skummel..

  I dag har eg ikkje rukke å tenke så mykje, mest trøøøøytt.. I går tenkte eg på; at eg ikkje taklar å gje opplæring (er ikkje tålmodig nok, er noko av det eg likar minst med meg sjølv, dust egenskap), at eg gler meg sånn til langhelg heime hos mor og’n far, og på lille Kiwi som veks altfor fort (etter snaps å bedømme).

 4. Kjenner meg heldig som kun betaler 3200,- for en sokkel på ca 60 kvadrat 🙂

 5. Vi er 4 stk, med 3 rom, så det sparer vi masse på. Og ved å ikke bo midt i sentrum/Majorstua Alle betaler under 5000, det går faktisk an 🙂 men at det er dyrt er helt sant, sjuke tilstander. Ellers får jeg vondt i hjertet av Nepal og flyktninger, og blir irritert av norsk politikk. Stressa av eksamen, men glad av vår og gode venner 🙂

 6. Camilla

  Idag har jeg tenkt på :
  -At jeg er ferdig på vgs om to mnd, og jeg tenkte tilbake på første dagen. Var så innmari redd for å gjøre feil og ikke få noen venner, og nå sitter jeg her og har møtt to som idag er mine bestevenner!<3
  -At ikveld skal jeg legge meg tidlig, typ klokka ni, men det skjedde aldri….bedre lykke neste gang
  -Jeg tenkte på alle bøkene jeg vil lese, men som jeg liksom aldri får satt av tid til å sette meg ned og lese, surfer heller rundt på blogger hele kvelden:P
  Likte dette innlegget, gøy å høre hva som foregår i hodet på folk:D

 7. I dag har jeg tenkt på:
  – hvor kjedelig veien fra Skien til Bø er
  – at Inferno av Dan Brown er spennende(hører på den på lydbok)
  – at jeg må rekke innom et eller annet sted å kjøpe billader til mobilen min i morgen
  – at jeg gleder meg til å gå titoppern i Skien/Porsgrunn til fredag
  – at jeg gjerne skulle vært på jobb istedenfor møte

 8. Rebecca

  Jeg kjøpte min første leilighet for et par måneder siden, var heldig og fikk mye hjelp fra mamma og pappa! Uten dem hadde jeg aldri i livet klart det mens jeg studerte. Skjønner ikke åssen andre ungdommer klarer det uten hjelp, det er vel nærmest umulig :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *