Mediagic #6

Det er tirsdag og jeg har hjemmeeksamen, mens dere som ikke har det burde bruke kvelden deres på det her:

Denne videoen (!!)

– ….og denne

Denne Facebook-sida

Denne virkeligheten

Denne boka

– Dette sitatet:

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 20.17.40

Click the links above to see what I’ve gathered from the Intrenet this week. The second and the third link is in English, the fourth one contains pictures – so that is clickable too for those of you that don’t understand Norwegian. <3

1 kommentar

  1. Åh, likte Facebooksiden og bokanbefalingen (skal defintivt finne og lese boka) ♥ Og herregud så hjerteskjærende bilder… De setter nok dype spor. Har ikke ord. (Var ikke meningen å rime engang. Hehe.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *