Spring break

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset


Photo: private

Hun lever! Det var ikke meningen å slenge ut et hjertesukk av et innlegg om kjærligheta, og så bare forsvinne ut i intet, det bare ble sånn med en full dag i helt ny jobb og fredagspils og en helg i flymodus. Det er så godt å være frakoblet når hverdagslivet ellers er så innmari på, og i dag har vi gått tur i vårsola og sett både hvitveis og regnbuen og fått frisk luft dypt ned i lungene.

Jeg får så lyst til å grine av takknemlighet? Lettelse? Jeg vet ikke, men jeg blir så innmari rørt når jeg får mailer og snaps og spørsmål fra dere som lurer på om det går bra med meg når jeg bare blir borte sånn fra Internett, helt uanmeldt, det betyr så mye at dere bryr dere sånn, det er som å ha tusen ukjente venninner rundt om i landet, og jeg elsker å luske på dere via Instagram og Snapchat, så jeg får et ansikt på dere óg. Bottom line: tusen takk for omtanken, dere skal vite at alt er fint! FF* hilser!

Nå skal jeg få skrevet ukens oppsummering, og så er det et siste overblikk på pensum – i morgen starter semesterets første eksamen….

Hva har dere gjort i helgen? STOR KLEM!

*Fin fyr

She’s alive! I’m sorry for posting a sad post about love, and then just disappear for days, but my new job and beers on Friday and then a weekend in flight mode made me do it. It’s so good to be offline for a while when everyday life in general is so online. We just got back from a walk in the sun, with flowers all around and we even saw the rainbow and got tons with fresh air down in our lounges. Thanks a lot for your snaps and e-mails and kind thoughts during my silence, it means so much to me to see that you care! It feels like I’ve got thousands of friends all over Internet, and I love watching your Instagrams and Snapchats back – to get some faces to relate to as well. Bottom line: All is good, thanks for asking and my bf is saying hello too! Now – tell me about your weekend?! xx

10 kommentarer

 1. russe revy øving, og jobb!

 2. På fredag slukte jeg skogbrann med Sivilforsvaret og i går og i dag har jeg vært på sanitetsvakt på håndballcup med Norsk Folkehjelp 🙂

 3. Så fine bilete! Er det i Oslo?
  Lukke til på eksamen!

 4. Har også gått en tur i det fine været ♥ Og bakt en kake.
  Masse lykke til på eksamen!

 5. Lykke til med eksamen!

 6. Får skikkelig vårfølelse av bildene 🙂 Lykke til med eksamen!

 7. Fiiiiine bilder. I like it, a lot.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *