They even had top security on their soap

Processed with VSCOcam with c1 preset

I dag skulle du ha sett meg, janteloven! Du hadde servert meg en pistol på sølvfat og bedt meg svelge den hel, uten å blunke. Jeg hadde nesa høyt, høyt over skyene, dressjakka på, blankpussa dressko, et helt nytt adgangskort hengende rundt halsen og Rihanna sin nye bitch better have my money på ørene på vei til skolen. Jeg har ikke følt meg så kul siden jeg besøkte barneskolen da jeg hadde fylt seksten og akkurat hadde fått mopedlappen, og spradet rundt i gangene der med hjelmen på armen bare for å briefe. forbanna stolt!

Jeg hadde mine første timer på nytt kontor i min nye jobb hos Gjensidige i dag, før skolen, og fikk hilst på en hel haug (husker ingen navn. Ikke ett. Håpløs sånn), jeg fikk en omvisning og det må jeg si dere…. Nervøsiteten og kaffekoppene ville gjennom kroppen min, og jeg spurte hun som viste meg rundt om jeg bare kunne låne toalettet et øyeblikk, og hun pekte og jeg gikk og gjorde mitt, skulle til å vaske henda, men såpedispenseren fungerte ikke. Sånn automatisk, vet dere. Sånn sånn kommer automatisk når du holder hånda foran. Jeg veivet febrilsk foran, under, oppå, overalt, den virket bare ikke. Så kikket jeg stygt på den, og oppdaget noen streker – det minnet litt om de strekene som er på steder hvor man må dra adgangskortet sitt, vet dere, for å komme inn dører på hotellrom blant annet. Så jeg så ned på det nye adgangskortet mitt, så på dispenseren igjen, og ned på kortet igjen, og la sammen 1 + 1 og i neste øyeblikk stod jeg og dro adgangskortet på såpedispenseren. Og da kom det såpe! Og jeg lo og klappet ivrig i hendene så såpen sprutet utover og syns det var SÅ sjukt kult at sikkerheten hos Gjensidige var så høy at man trengte adgangskort selv for å få ut såpe fra dispenseren på do, og jeg tørket hendene mine og spratt lykkelig ut til min nye sjef igjen og bare «HVOR KULT er det ikke at man må bruke KORTET for å få såpe???!!»

Og hun bare: «Haha, nei? Du må ikke det.»

Hahaha! Jeg burde hatt medalje i førsteinntrykk. Det var bare en tilfeldighet at den drittdispenseren skulle virke AKKURAT når jeg dro kortet mitt foran, og ikke de tusen gangene jeg prøvde med hånda. Åh, herregud. Neste gang, mamma. Neste gang vil jeg ikke ha blondt hår.

10 kommentarer

 1. Hei hva skal du gjøre for gjensidige?

  1. Hallo! Jeg skal jobbe med sosiale medier og kommunikasjon 🙂

 2. Hahahahha, så herlig!

 3. Hahaha! For en ren tilfeldighet. Og de siste to setningene der drepte du meg nesten med.

 4. Camilla

  Haha! Fin såpe kun for de utvalgte 😉

 5. HAHA! nå ler vi hele familien her

 6. Haha! You just made my day 🙂

 7. Jeg ler meg halvt ihjel! hahaahahah

 8. HAHAHHAAHA!!!! Noe så vanvittig gøy!

 9. Oh hahaha! Den såpehistorien! Jeg tror det gir et godt førsteinntrykk jeg, du viser jo at du ikke er redd for å prøve utradisjonelle løsninger om det oppstår problemer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *