Burger in the park

Hahaha, herregud. Takk for at dere ser humoren i det dere óg, og for at dere ikke anmelder meg for hvor dum det går an å bli. ADGANGSKORT for å få såpet inn hendene sine. På do. Seriøst. Hva tenkte jeg på? HVA i all verden trodde jeg? Gjensidige får ta det som et kompliment, at jeg tenkte så høyt om sikkerhetstiltakene deres. Hvis det var det jeg tenkte. Jeg vettafaen hva jeg tenkte. Jeg må slutte å tenke. I HVERT FALL slutte å si det jeg tenker høyt.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Livet har vært fint på en mandag, og første dag i ny jobb var veldig bra, både med og uten såpe, og jeg gleder meg så fælt til fortsettelsen! Etter å ha blitt kjent med nytt kontor, nye fjes og min nye hverdag i et par morgentimer dro jeg på skolen for en forelesning og veiledning i semesteroppgaven, som gikk fint og veilederen var fornøyd og da kan jo ikke jeg bli noe annet, og så dro jeg hjem igjen for trening og det var et helvete og veldig deilig å være i gang igjen. Fritt for å være støl i morgen, iallfall!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Middagen tok vi ute i parken i dag, på en engangsgrill, og med den varmen som var i dag, og med samboeren, kjentes det nesten ut som om vi fortsatt var på tur. Vi bor sammen, men er egentlig veldig sjeldent sammensammen sånn ellers i livet, hvis det gir mening, så det var fantastisk hyggelig å gjøre noe annet enn å fryse ihjel i leiligheten sammen.

På en skala fra 10 til 10, HVOR deilig er det ikke med sol og varme? Åh, jeg blir så lykkelig om våren.

We had our dinner in the park today, my roomie and I, Oslo was so nice and warm today, it almost felt like summer! I also had my first day in my new job today, at Gjensidige – a bank where I’m an Internship within Social Media, and my first meeting with my new life was really a good one, I am so excited to start up for real!

4 kommentarer

  1. Hahaha! Åh,så moroo. Du kledde utruleg godt dressjakke (kommenterer på forrige innlegg her eg, hah). Alt kler jo den smukke, så no surprise då 😉

    10! Det. Er. Så. Digg! Fekk ikkje kost meg så mykje i sola i går, men i dag er det heim og sløve på balkongen. Må få gjort alvor av hengekøye-planen min òg, det trur eg hadde vore digg no!

  2. Grillmat! ❤ Og definitivt ti! Elsker solskinnet vi har.

  3. Spiste middag i samme park 🙂 torshovdalen sant? Vår er nydelig.

  4. Felt i 20 pluss er både fantastisk og jævelig, avhengi av hva vi driver med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *