6 days later #6

Tusen takk for så fine ord etter forrige innlegg! Det betyr så mye, både for meg og pennen min, at dere liker det jeg skriver. Og det motiverer meg til å skrive mer! Så her kommer dagens tredje (og siste, lover) innlegg fra denne kanten: ukens oppsummering.

Ukas smil:
Å komme seg trygt hjem fra Mexico, til post, mann og et litt varmere Norge enn det vi forlot for 16 dager siden. Og babyshower på lørdagen! Storebror venter en liten prins i sommer, og jeg skal bli tante – på ordentlig – for aller første gang!

Ukas tåre:
Plantene mine overlevde ikke min siste reise, min første reise hvor en mamma ikke har vært hjemme og vannet og stelt med dem mens jeg har vært borte, for hun er jo hjemmehjemme, og ikke i Oslo, og jeg tjener et voksenpoeng på å ha erfart nettopp dét: plantene er liv, plantene trenger stell, plantene steller seg ikke selv, jeg har et ansvar for å holde plantene i live. Heldigvis overlevde én av dem. Hawaii-rosa har jeg kastet, Day Zero-prosjektets fredslilje som skulle leve i 1001 har jeg enda ikke turt å kaste, jeg lever i håpet om at den kanskje, kanskje, kanskje skal reise seg igjen! Ellers har jeg kjøpt en ny fredslilje og en orkidé. Jeg orker ikke å ikke ha planter i den sorgen av en leilighet vi bor i.

Åja, og så en tåre til: jeg måtte slå opp med jobben min, for å gjøre plass til den nye. Den samtalen er en tåre i seg selv, men jeg tørker snart opp snørra etter meg, og tar fatt på nye og spennende utfordringer i et helt nytt arbeidsmiljø!

Ukas hjertesak:
Skilpaddene i Tulum. Klarer ikke å glemme dem, men vet ikke helt hva det er jeg får gjort, annet enn å dele opplevelsen og håpe at flere lar vær å besøke stedet.

Ukas tryllefløyte:
Sia, jeg har forelsket meg helt i henne den siste tiden. Stemmen, personen, alt.

Ukas bilde:

ukkenss

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Skrive ferdig skoleoppgavene mine, som ble satt litt på pause når jeg var på reis, men semesteroppgaven jobbet jeg iallfall med, og jeg har gjort noe på den andre óg.

Ukas drøm:
Å bli ferdig med skolen. Snart ett år fullført, to år igjen! Hang in there, rastløse jævel!

Deres tur – plukk to og del i kommentarfeltet!

This weeks summary:
Smile: To get safe back home from Mexico
Tear: My plants didn’t survive my travel, but I guess that’s an adult lesson learned: my mom isn’t around to take care of my plants anymore, she’s home – not in Oslo, and I have to take care of them myself, they need water, they need care. I know that now. Sorry, plants! At least I saved one of them… Oh and the other tear this week: breaking up with my job, to make room for my new one.
Heart case: The turtles of Tulum, poor poor animals, I feel so sorry for them and I want the world to know so that they can stop giving money to that place.
Music: SIA!
Picture: The one above
Goal: Finish my school tasks.
Dream: Finish school. Period.

10 kommentarer

 1. Å, gratulerer som snart tante! Så koseleg! Eg går rundt og håper i mitt stille sinn at eldstebror og sambuaren skal få ein liten, hadde vore så koseleeeg.
  Og eg er glad du har sagt i frå om skilpaddane i Tulum, drittfolk.

  Ukas smil: besøk av mamma og pappa som resulterte i eit kostyme til forestilling, nytt dusjhjørne, hylle på veggen, indisk middag og koseleg dag på Norsk Folkemuseum. Eg vil bu i eit gamalt lafta hus, dei er fine og luktar godt! (I alle fall på ein fin dag som i dag, kanskje ikkje like fint og koseleg midt på vinteren..)
  Ukas tåre: Vondt i leggen når eg dansar, håpar det ikkje er skikkeleg betennelse berre ein liten ein/starten av ein.

 2. Camilla

  Ukas smil: Russeslipp, russtida er offisielt igang:D
  Ukas stjerne å strekke seg etter: Holde meg på matta og jobbe ordentlig med skolen selvom den snart er slutt og det er mer fristende å gi faen

  Leste innlegget ditt under her om kroppen og alt det vakre med små arr og merker, og ikke minst rynker. Er så glad for at det er bloggere som deg i bloggverden, som drar meg ned på jorda etter å ha svevd blant 50% på Coverbrands, extensions på øyne og hode og designerklær i lange baner. Burde vel kanskje nedprioritert å i det hele tatt være så opptatt av alt det overfladiske, men man blir liksom avhengig…:P

 3. Jannicke

  Gratulerer som tante 😀 Og gratulerer med å ha en tvers igjennom herlig blogg. Her kommer mine tre:

  Ukas smil: Fikk intervju og gjennomførte (i bra stil, trorjeg) på den jobben jeg har mest lyst på! Og jeg solte meg i parken og i hagen to dager og fikk skille (!)

  Ukas tåre: Vi fikk beskjed om at vi ikke får kjøpe leiligheten som var 98% i boks likevel på grunn av en formalitet. Det var en stor en.

  Ukas tryllefløyte: https://www.youtube.com/watch?…

 4. Gratulerer som blivende tante!

  Ukas smil: fikk satt i gang kreativiteten igjen, lenge siden sist…
  Ukas drøm/stjerne å strekke seg etter: få seg jobb

 5. Ukas stjerne å strekke seg etter: skrive, skrive, og atter skrive på masteroppgaven…Nå nærmer det seg slutten!

  Ukas tåre: et jobbintervju som ikke gikk så bra, tror jeg. Venter på svar, og det knyter seg i magen hver gang det ringer/jeg får mail

  Kjempefint innlegg i stad forresten, om kropp, arr osv! Så bra at bloggverden har deg som trekker oss ned på jorda igjen 🙂

 6. Ukas trylleføyte: Hærra av Åsgeir – du MÅ høre den <3

 7. Ukas smil: det forrige innlegget du skrev om kroppen som kart. Jeg er lærerstudent og skal bli lærer på ungdomsskolen. Jeg skal bruke det som utgangspunkt for å snakke om kroppspress i neste praksisperiode!

 8. ååh, så fin bikini du hadde! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den hen? Og hvilken jobb slo du opp med? :O

  Ukas smil: En *FFF, hiiiihi. (*fantastisk fin fyr)
  Ukas stjerne å strekke seg etter: Å balansere mellom skole, sosialt liv og den fineste studentorganisasjonen jeg nesten nettopp ble medlem i, men som allerede har hatt så tiltro til meg og fridd til meg etter tre måneder om å være leder i et team. Go AIESEC! Forresten den største(og beste!!! (sier hun som er sykt farga av det fantastiske de står for, hehe)) utvekslingsorganisasjonen i verden. 😀

 9. Wiii! Gratulerer med tantetittelen! Det blir nok kjempestas! 🙂

 10. Ukas smil: Ny uniform i Norsk Folkehjelp. Softshell-buksa er så digg å gå med at jeg kunne tenke meg å ha den på for alltid. Og hele uniformen er så fin. Jeg er SÅ fornøyd med den! 🙂

  Ukas tryllefløyte: Vel, tryllefløyte og tryllefløyte, men i det siste så har jeg hørt på lydbok i bilen til og fra jobb. Hører på Inferno av Dan Brown, og forløpig har jeg hørt ca. halvparten av boka. Dette gir meg muligheten til å sende tankene bort fra jobb når jeg er på vei til og fra jobb, for det vet jeg at jeg ikke er god nok til, å la jobb være på jobb.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *