Well dressed

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hallo! Jeg har rømt fra hovedstaden og hjem til Hællæwood, til fristedet i mitt liv, og det er alltid så himla godt å komme hjemhjem. Til støvet*, til frokost med hjemmelaga rundstykker, til katten (sjekk Snapchat! «superbrud»), til et kjøpesenter hvor jeg tilfeldigvis møter på mormor og bestefar på en lørdag, og gamle kjente fra en tid jeg så vidt husker, jeg husker bare bruddstykker, for alt som har skjedd de siste årene har skjøvet ungdomstida mi ut av skallen, og Google hadde diagnosert meg med Alzheimer – uten tvil, hvis jeg hadde spurt han om hva som feiler meg.

På kjøpesenteret i dag lette jeg etter mitt nye jeg – sofistikerte Marie som skal gå i dressjakke og skjorter i ny jobb, ikke fordi jeg må – men fordi jeg føler at jeg bør, og jeg synes det er litt stas, og jeg har tørket støv av perm-skoa mine fra militæret, de som hørte til T1 (penuniformen), og tenker at de får duge som dressko. Jeg gleder meg til å begynne! Skikkelig!

Nå må jeg løpe – ville bare ønske dere en deilig helg! Og til dere som starter russetida: NYT DET! Og ta vare på hverandre. Hva er/var deres russenavn? Mitt var «Brideviolence» på lua og «Mariehuana» på kortet. HAHA.

*mamma og pappa

Hey! I’ve escaped the capitol and got home to my parents’ for the weekend, to my haven in life, and it’s always so wonderful to come homehome. To my folks, to breakfast with homemade rolls, to my cat (check out superbrud on snapchat), to a mall where I randomly bump into my grandparents on a Saturday, and other people I used to know from a time I barely remember, ’cause these past years have brought me so much that my youth is almost pushed out of my skull, and if I asked Google he would said that I’ve got Alzheimers. At the mall today I was looking for the new me – sophisticated Marie wearing suit jackets and shirts at my new job, not because I must but because I feel like I should, and I think it’s kinda cool and I’ve found my old shoes from the Army, the pretty black ones to the sophisticated uniform, and I think they’ll work for now. I’m so excited to begin in my new job – I really am! Now I’ve to run, just wanted to stop buy and wish you a nice weekend! This is the time when the «russ» in Norway are running out, read more about that phenomen here. So long!

14 kommentarer

 1. Min var Russertøs siden kjæresten min er Russisk 😛

 2. «Mariehuana»

  Måtte le litt da jeg så det på Snapchat, for det var så utrolig morsomt. Ordspill <3 (eller navnespill, da)

 3. Russenavnet mitt er, mot min vilje, Dick Hunter haha

 4. Fikk aldri noe russenavn jeg. Så det kan jeg ikke skryte på meg.

 5. Camilla

  Russenavnet mitt er kineså, hehe! Klarer ikke innse at jeg selv er russ i år, hvor ble tida av?!

 6. Du får nyte helgen med familie 🙂 Fin dressjakke du fant deg.
  Digger ordspillet du hadde på russekortet. Haha. Var Mini i fjor, jeg. Trenger vel ikke forklaring? 😛

 7. Mitt navn var «Bambi» ettersom jeg alltid faller 😛 haha
  God helg til deg 🙂

  esterdahl.net

 8. Jeg er «kanegogfå», som egentlig passer ganske bra 😛 Syns tiden har gått så fort, bare 2 måneder igjen, så er jeg ferdig på videregående…

 9. Mitt var mini-Macgyver, siden jeg var den som alltid fikset ting 🙂

 10. Mitt er Cinderealla. Fordi jeg har en tendens til å stikke av/ forsvinne rundt midnatt – på fest.
  +klarte å miste skoene mine en gang…

 11. Jeg er jo ganske lav i grunn, så russenavnet mitt ble, ehmm, naturligvis… shortcut.

 12. Russenamnet mitt vart Uteliggaren, fordi eg er friluftslivjenta i klassa, haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *