Submarino

bokanmsubm

I tillegg til å ha med meg et lass av pensum på tur, snek jeg med meg en bok til. Strender får meg som dere har skjønt uutholdelig rastløs, jeg må gjøre noe, og Submarino var absolutt et «noe» verdt å skyve bort pensum for. Tusen takk til du fineste bokelsker som sendte meg den her i posten!

Submarino er beskrevet best med de ordene som står på omslaget, skrevet av Nina Kjeøy i Trønder-Avisa: RÅ, voldelig og tragisk. Og veldig god. Den handler om to brødre og deres historier, som er like mørke begge to. Veldig uvant bok for meg som vanligvis leser noe litt lysere – trist, men lysere, men jeg elsket den fra først til sist, og jeg leste den ut på én flytur og to strandturer. Anbefales virkelig!

Jeg leser stort sett pensum for tiden, men jeg skal prøve å få til bokanbefalinger litt oftere – jeg vet flere av dere elsker å lese like mye som jeg.

Submarino: a Dannish book that is really worth your time. I don’t know if it’s translated to English, but if it is: make sure to read it! It’s about to brothers’ dark histories, and it is absolutely raw, violent and tragic. And very good. 

8 kommentarer

 1. Blir alltid glad for bokanbefalinger 😀 Høres interessant ut. Den må jeg lese (mer om)!
  Og ja, bok og ferie er en bra kombinasjon ❤️

 2. Caroline (carolinesverden.com)

  Tommel opp for boktips! Og, jeg elsker bloggen din!

 3. Suzanne

  Så utrolig fin header du har fått! Tommel opp.

 4. SuperKrish

  Nettopp derfor elsker jeg å dele bøker! Bare skrik ut om du trenger flere;) glad du likte den!

 5. Kristin

  Takk for boktips, skal noteres! Jeg leser også mye pensum for tiden. Kunne du tenke deg å skrive et motivasjonsinnlegg for eksamenslesing? Er det lov til å spør om sånt? Jeg merker at dagene blir altfor lange, hodet blir trøtt og øynene slitne. Jeg vet at du har skrevet motivasjonsinnlegg for trening før, så jeg kom på det nå. Kretaturen etter eksamenene er en god motivasjon, men du er veldig flink i pennen! Jeg tror et slikt innlegg kunne motivert mange 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *