6 days later #5

Hos meg er det fortsatt søndag når jeg skriver dette, og jeg vet det går mot midnatt og mandag hos dere, men jeg lar tidsforskjellen komme meg til gode og publiserer allikevel – her er uken som gikk:

Ukas smil:
Jeg vet ærlig talt ikke når uken startet, om det var i Cancun eller Tulum eller Nepal for alt jeg vet (ennå jeg ikke har vært der, så det ble jo litt rart), men det hjernen min tenker på av smil den siste tiden er de søte servitørene som serverer oss på stamresturanten vår her i Tulum, jeg tror de skjønner at vi prøver å lære spansk for de sier alt på spansk og oversetter til engelsk når de skjønner at vi ikke skjønner, og det er så koselig! JO – og så fikk jeg en mail! Fortsettelse følger.

Ukas tåre:
…tåreR, vil jeg si, for øyet mitt har som nevnt rent her nede i dagesvis! For no reason! Fantastisk irriterende. (Men når dét er det eneste jeg har å klage på, så skal jeg absolutt ikke klage, her fra solsenga i Mexico)

Ukas hjertesak:
Karmaen min, den var så himla god mot meg på verdensreisa at for all tid etter kommer jeg til å være livredd for å tråkke feil. Så hjertesaken min har vært å please karmaen: rydde søppel selv om det ikke er mitt, reise meg for folk med barn på bussen, jeg har vært snill som et lam ved enhver anledning!

Ukas tryllefløyte:
Havet

Ukas bilde:

Skjermbilde 2015-04-12 kl. 17.02.59

Ukas stjerne å strekke seg etter:
En fin brunfarge så jeg kan legge armen min inntil de der hjemme sin og måle og kaste hodet bakover og le hånlig

Ukas drøm:
Jeg lever i den!

Hvordan har deres uke vært? Plukk to og del i kommentarfeltet!

This week’s summarize. Google Translate for English verison, running out of battery again – sorry, haha. I promise to be a better English writer when I get home from Mexico!

2 kommentarer

  1. SuperKrish

    Ukas tåre: måtte droppe Bergenstur på grunn av jobb 🙁 snufs!
    Ukas drøm: planlagt og handlet inn en del til Peru-tur, hipp hurra!

  2. Ukas tåre: skuffa meg selv
    Ukas smil: planlagt reise for sommeren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *