In a hammock

Processed with VSCOcam with m3 presetProcessed with VSCOcam with m3 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with m3 presetProcessed with VSCOcam with m3 preset

Hey! Nettet i bungalowen streiket i går, så jeg fikk ikke blogget min nattlige oppdatering til dere, så i dag dro jeg med meg sølveplet ned på stranda – og jeg har med dét rundet reiseblogging. Men jeg kjeder meg så fælt på solsenga allikevel, så hvorfor ikke skrive det av meg.

I dag krøller vi oss sammen i skyggen fra en palme, for sola i går var et MONSTER og leggene våre sto i brann til langt på natt. Solstrålene er virkelig ikke så lekne som de høres ut! Ellers har vi ikke gjort så mye siden sist jeg satte punktum – det går i strand, bøker, det karibiske hav, bilder og mat. Bungalowen vår (Xbalamque Cabanas Tulum) ligger relativt øde til, men vi har et litt større hotell rett over veien (hotel rosa del viento) som vi lusker oss ned til hver eneste dag, og de som jobber her må jo tro vi bor her for vi er ærlig talt mer her enn vi er hjemme, vi nyter strandlivet deres, spiser maten deres, tisser i toalettene deres, surfer på nettet deres og det eneste vi gjør hjemme er egentlig å sove. Men dét er jeg glad vi gjør, for det er noe eget det å sove (nesten) i det fri, med fuglekvitter og palmesus som vuggesang.

I morgen starter hjemreisen, og det gjør både vondt og godt på en gang. Vi reiser grytidlig og lander ikke i Norge før på tirsdag kveld, så hvis jeg plutselig dør på Internett så skal dere vite at jeg ikke er død, jeg er bare på reis.

Nå skal jeg klappe sammen sølvet og nyte de siste solstrålene fra trygg avstand under en palme – vi skrives kanskje igjen i kveld, eller så skrives vi fra Norge! Ha en deilig søndag så lenge!

Hey! The wifi at the bungalow went down last night, so I didn’t get to write you an update yesterday. I brought my laptop to the beach today and by doing that I’ve completed travel blogging…. What the hell, I’m so bored at the sunbed anyway, so why not write it off. Today we’ve hidden ourselves in the shadow from a palm, the sun was a monster yesterday – our legs were burning until we fell asleep! Sunshine’s not a joke. What else is new? Not so much. This goes on repeat: sun, the Carribean sea, books, photography and food. Our bungalow is quite deserted out here, but we’ve got a bigger hotel right across the street so we’re walking down here every single day, enjoyed their food, their beach, their toilets, their wifi – everything, haha. The workers must think we live here, ’cause we are more here than we are at home. All we do in the bungalow is to sleep! But I’m glad we do – it’s something else to fall asleep to the sound of birds and wind in the palms. My kind of lullaby.

Tomorrow our journey home starts, that’s bittersweet. It’s a long travel and I won’t be home until Tuesday night, so if I seem dead on the Internet – you’ve to know that I’m not. I’m just travelling. Now I’ll shut my laptop and enjoy my last day at the beach – see you later! Have a great Sunday and enjoy the strart of a new week.

8 kommentarer

  1. Hvor har dere leid bungalowen fra? 🙂

  2. Camilla

    Åh, innleggene dine fra denne reisen er ekstra fine. Akkurat denne turen har du skrevet så avslappet, og det er ekstra fint for et leserhjerte <3

  3. Fantastisk flotte bilder! God tur hjemover 🙂

  4. Det er søndag, ukas innlegget? 🙂

  5. Ahah love the script for woman 😀

  6. Så fine Bilder! Så utrolig behagelig ut å ligge i den hengekøya! 🙂 God tur hjem.

  7. God tur hjem! Takk for at jeg NESTEN fikk være med på reisen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *