Don’t you let me go, let me go tonight

Processed with VSCOcam with c1 preset

Det er helt greit å være levende. Om kveldene rusler vi hjem fra middag i total mørke, og ser opp og forbi de sorte siluettene til palmene over oss, og videre opp på en himmel full av stjerner og stjernene skinner klarere enn noen gang fordi det ikke finnes lykter og lys og strøm rundt oss som får de til å falme i det urbane kaoset, og jeg må nesten gispe etter pusten og har ikke sett en klarere og vakrere stjernehimmel noen annen gang i hele mitt liv, annet enn på fjellet hjemme i Norge, der er den like slående vakker og jeg sender en tanke hjem til de der hjemme og smiler. Om morgenen kryper vi ut av bungalowen og drar oss ned på stranda for en frokost full av frukt og spanske gloser (vi prøver så godt vi kan, la cuenta por favor – si – gracias), og det karibiske hav og endeløse timer med turkise bølger og varme solstråler og jeg leser og leser og bader om hverandre, og når solen lager lange nok skygger av palmene som omringer oss, tusler vi tilbake til bungalowen og dusjer i jungelen og ligger i hengekøya og bare puster og ser opp på de små hvite bomullskyene som glir forbi mens sola forbereder sin siste og flotteste forestilling for dagen, og jeg fantaserer om hvordan det er å være en så høy palme som den som solen glitrer ned på meg gjennom, og hvor fint dét hadde vært, og så stopper jeg min egen tankerekke og rister på hodet og ler og går og skifter til middag igjen, og så gjør vi alt om igjen. Det er helt greit å være levende.

(Jeg var ca én måned for tidlig ute med å gratulere med frigjøring og veterandag i går, herregud, godt jeg har våkne lesere haha! Hjernen min ble tydeligvis med til Mexico den óg. Håper uansett dere hadde en fin markering av 9. april – da Tyskland angrep Norge og dro oss med inn i 2. verdenskrig. Vi må aldri glemme historien vår, og heltene som sloss og de som ga sitt liv for landet vårt, og selv om jeg surret med dagene så syns jeg takknemlighet og en klem til en veteran er på sin plass både 9. april og 8. mai og en hvilken som helst annen onsdag. Aldri mer 9. april og tusen takk for et fritt og fint Norge!)

I’m running out of battery – sorry – please Google Translate for English version 🙂

4 kommentarer

  1. Den bikinien er så KUL!
    Og det høyres rett og slett fantastisk ut. Tulum høyres ut som ein plass ein MÅ besøke!

  2. Camilla

    Åh, det høres deilig ut. Nyt ferien!

  3. Kjære Marie. Det er mange mnder siden jeg har vært inne på bloggen din nå, og sist jeg leste var det om psoriasis. Hvordan takler huden din det nå i sol og saltvann? Og du psykisk? Jeg har en blandingshud av atopisk eksem og psoriasis, og noen år fungerer sol og saltvann fra, men andre ganger blir jeg verre. Er dessverre født med eksem, men har aldri klart å slå meg til ro med at det er slik jeg er. Så psykisk nå som varmen kommer, sliter jeg veldig.. Er ikke gøy å vise mer hud når huden ikke ser «normal» ut. Hvordan overkomm(er) du frykten? Lykke til videre, vakre Marie. Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *