Tulum

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Jeg må klype meg i armen for annenhvert skritt jeg tar for å forsikre meg selv om at jeg ikke har dødd og kommet til en veldig sandete og jungelgrønn himmel med turkis hav og hvilepuls til tusen. TULUM, jeg tror jeg elsker deg! Dere som følger meg på Instagram (@supermarie) har vel sett bungalowen vi bor i mens vi er her? Herregud, jeg dåner. Jeg vil aldri hjem!

I dag var reisedag – vi dro fra rommet vårt i Cancun rundt klokka ni, kom oss til bussterminalen nede i sentrum og kjøpte billetter der til en buss til Tulum som gikk 10:15. Turen fra Cancun til Tulum koster 130 pesos (ca halvparten i NOK) og tar ca to timer i en veldig komfortabel buss med en litt for effektiv aircon. Det er så lett! Google sa vi måtte bytte buss i Playa del Carmen, men det måtte vi altså ikke. Så neste gang noen googler håper jeg de havner her hos meg og sannheten i stedet, så de slipper å bli forvirra.

Så her er vi. Tulum er så mye finere enn Cancun, og hadde vi visst bedre ville vi dratt hit mye tidligere og fått mer tid her. Det er mye mindre folk, mye mer natur og så uendelig vakkert at jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke engang. Jeg gleder meg sånn til å våkne opp i morgen tidlig – i en bungalow midt i en jungel – og innse hvor jeg er og at jeg skal være her i mange morgener til!

Håper dere har våknet opp et fint sted denne morgenen dere også, når dere leser dette er det natt her, men vi Instagrammes sikkert i løpet av dagen – og JA mens jeg husker det, ærlig talt: GRATULERER med frigjøringsdagen! Og veterandagen! Vær litt ekstra takknemlig for vår lille og frie diamant i nord i dag, for alt vi har og alt vi er, og gi en veteran en klem fra meg óg <3

I cannot believe this place, I feel like I’ve died and come to a very green and sandy heaven on Earth, with beautiful turquise ocean and a slow pulse. Tulum, I think I love you! Those of you that follow me on Instagram has seen our home while we’re here, right?! A bungalow! I’m fading away. I never wanna go home! So – today was travel day. We took the bus from Cancun bus terminal at 10:15, paid 130 pesos and was in Tulum at 12:15. A two hours ride in a comfy bus with aircon, and no transfers. Google told me to change bus in Playa del Carmen – but that’s a lie. So hopefully the next person googling that will fall into my blog and find the truth in stead of being confused. So here we are. Tulum is so much more for me than Cancun was, and if we had only known we would’ve come her earlier to get more days here. It’s so much more beautiful, more nature, less people and so so so pretty that worsd aren’t enough. I can’t wait to wake up here in the morning – in a bungalow in the middle of the jungle – just to know that this will be my morning for a couple of days now! I hope you have a nice place to wake up this morning as well, when you read this it’s night time over here, but we’ll Instagram during the day. Follow me on @supermarie. Oh while I remember: congrats on the Veteran’s Day and the Liberation Day, Norway! Be grateful for our freedom and all that we’ve got, and all that we are, and please give a veteran a hug from me as well. <3

10 kommentarer

 1. Wow, det ser helt nydelig ut! (Men ps, tror du bommet en måned på frigjøringsdagen? Eller er det jeg som blander? )

 2. Nå har jeg rullet rundt her inne og oppdatert meg på reiseinnleggene dine fra den siste tida – helt herlig! Fortsett å kose deg!

  Synne
  http://www.etdrysskanel.com

 3. Ser helt herlig ut 🙂 hvordan finner du alle disse fine plassene? Hvor henter du reiseinspirasjon? 🙂 kos deg masse videre! Hvor lenge skal du være i Mexico?

 4. Herlig <3<3

 5. For et nydelig sted!!! Blir bare litt misunnelig kjenner jeg. Kos deg maks. Solen skinner her i Oslo nå også men det er nok ikke like varmt…

 6. June / juneiversen.com

  Åh, så herliiiig! Får helt vondt av reiselyst her jeg sitter i stormen på Frøya.

 7. For en vakker plass!

 8. Åh, det ser helt herlig ut da! 🙂 Nå er jeg så ødelagt at hver gang jeg leser Tulum så tenker jeg bare på Assassins Creed Black Flag! Haha.. Har du sett det/spilt det? Nydelig spill! 🙂 🙂 (hilsen en nerd..)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *