Paradise

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Meksikanerne faller som fluer ned i sanda rundt oss når sola endelig er lav nok til å kaste lange skygger fra de digre hotellene som rammer inn det turkise havet, da er det levelig, da kan de kose seg på stranda, og i dag var det en storfamilie som landet på tepper ved siden av oss og jeg satt og så på barna leke i en halv evighet. De hoppet tau og bygde sandslott og nostalgien slo meg overende så jeg landet langflat på ryggen, og der ble jeg liggende og se opp på skyene som passerte langt der oppe, og lot fantasien lage figuerer og dyr og tegn, og så sovnet jeg sånn helt til sola hadde jaget skyggen igjen og leggene mine fikk et varmt teppe av solstråler over seg, og jeg stod opp og flyttet meg nærmere havet, gikk ut og badet sanda av og gikk opp igjen til teppet mitt og ble sittende og se på barna igjen, og all føkkings ære til dere som orker å ligge dag inn og dag ut på ryggen på en strand og gjøre ingenting – det er faen meg et kunststykke. Det kom jeg på nå, når jeg egentlig skulle fortelle dere om hvor fint det var å se at barn i 2015 fortsatt leker med sand og hoppetau.

Men jeg overlevde mot alle odds enda en dag ved det turkise havet, den skinnende sola og den deilige brisen og med gul mango servert helt inn til teppet – jeg overlevde bare å vidt, men: jeg overlevde! I kveld skal vi teste utelivet som minner meg litt for mye om Alanya og all verdens svette og harry partysteder (hey miss sunshine), men sammen med samboeren vet jeg det blir bra uansett. Noen Coronaer på rommet før vi drar, så vet jeg at resten av kvelden går av seg selv!

Håper dere får en fin uke! Påsken er vel over der hjemme, men jeg lover å holde feriefølelsen gående litt til gjennom bloggen. Hejhej!

Google translate for English version, gotta go!

8 kommentarer

 1. Å, som jeg gleder meg til sol og ferie. Ønsker dere en fantastisk uke videre 😀

 2. Jeg vil også ha en corona i hånden og se meksikanere falle som fluer.

 3. Nei nei nei, Corona er forbeholdt mexicosavn Norge. Når du først er i mexico må du drikke noe annet deilig øl som aldri kommer til å ta turen over havet. Dos Equis XX er min store favoritt. Selvsagt veldig likt Corona som alt annet øl i Mexico, men akk så godt.

 4. Det ser fantastisk ut! Og eg likar bikinien (den andre óg) skikkeleg godt.
  Det er kjedeleg å liggje på stranda. Med bok eller sudoku går det litt lenger, men bading i havet og andre aktivitetar fristar meir.

  Fint å vere «tilbake» frå påskeferie. Kos deg vidare i Mexico!

 5. Sekk og Sandaler

  Mexico er fantastisk, du er heldig! Hvis du har tid burde du reise til Tulum, et par timer sør for Cancun. Der finnes de fineste strendene på hele Yucatan og du kan klatre maiaruniner og bade samtidig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *