Island of women

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Jeg skylder deg en hel dag i livet, du som tipset meg om golfbilene på Isla Mujeres. Vi elsket det! Like mye som jeg hatet stedet med skilpaddene, jeg kunne høre hjertet mitt slå sprekker når det gikk opp for meg hva mine 30 pesos gikk til, og jeg tok en haug med bilder fra stedet som jeg skal vise dere – enten dere vil eller ei – senere, aldri i livet om dere må dra dit. Annet enn en hjerteskjærende 30 pesos bomtur innom skilpaddene, betalte vi ca 1000 pesos tilsammen (ca 500 norske) for en hel dag med leie av golfbil (550 pesos tilsammen for to pers) OG en halv dag med snorkling og undervannsmuseum (450 pesos per pers) og jeg har kost meg så mye at jeg glemte både tid og sted. Helt til jeg kom tilbake med ferja over til Cancun og så på klokka at den var seks, og at jeg var i landet Mexico, og med tid og sted på plass igjen tenkte jeg at jeg aldri aldri aldri vil reise hjem. Heldigvis har vi mange dager igjen – to dager her i Cancun, før vi busser videre til Tulum og dét gleder jeg meg til, for det tror jeg er litt mer min stype sted. Selv om Isla Mujeres fikk Cancun óg til å stige i minnet.

Nå må jeg sove, jeg er u.t.s.l.i.t.t etter å ha kavet i de turkise bølgene en hel dag. Jenta som er redd for vann snorklet på dypet uten redningsvest – jeg fortjener en høy fem!

Today’s at Isla Mujeres. We rented a golf car and drove around all day – that was fantastic! We paid like 550 pesos for a whole day – 9 to 5. We also went on a snorkling trip for 450 pesos, that included three snorkling places and a visit to the underwater museum and lunch. Great experience! A not so great experience was the turtle place – my heart broke when I realized what I just paid for…. I’ll show you more pictures from that later, and you’ll promise me not to go there. Other than that – a great great day, and Isla Mujeres made Cancun look a bit better in my head, at least. I had such a good day, and I never ever wanna go home, luckily we still got time – two more days here before we leave for Tulum. I’m looking forward to that – I hear that’s more my kind of place! Now I’ve to sleep – exhausted after a day in the huge tourquise waves. Later!

11 kommentarer

 1. Wow det høres og ser fantastisk ut, kos dere masse videre! <3

  http://www.thestylishcupcake.com

 2. Du er tøff. Høy fem til deg! Er selv redd for vann. Haha.

 3. Tulum er MYE bedre enn Cancun – GLED deg 😀 Skal du besøke flere steder i Mexico? Isla Holbox var mitt favorittsted da jeg reiste der 😉

 4. Så gøy at du likte tipset mitt!! Tulum er mye mer avslappende enn Cancún! Kos deg videre i Mexico og spis masse guacamole for meg!

 5. High five!

 6. Høg fem!!
  Undervannsmuseum høyres fantastisk ut. Skilpaddestaden, ikkje like fantastisk..

 7. Therese

  Det ser herlig ut:) Men du, den krabbetoppen er bare fantastisk! :o) Hvor er den kjøpt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *