Happy Easter

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Min påskeaften er lastet med:
sand, turkis hav, sol, varme, hvit BMW X6 (jeg kunne TA på den!), fajitas med reker, Sol-øl fra Mexico – i Mexico, bestevenninne, god bok, masse vann og fregner og aftersun. LIVET!

Vi kjøpte billetter til ferja til Isla Mujeres óg, så i morgen drar vi dit og snorkler og ser på undervannsmuseet, og skilpadder hvis vi er heldige, og leier en golfbil og kjører rundt – for dét sa en av dere at vi burde, tusen takk for tips!

Ellers er det ikke så mye mer å skrive hjem om – vi nyter hver dag og utsikten og varmen mot huden, og solstrålene som maler fregner over nesen (og hele meg rød), og de forfriskende bølgene når de treffer oss i magen på vei ut for et nedkjølende dykk og en pause fra stekinga, og jeg liker meg godt her med alt dét, og den himmelske maten de serverer her til lands, men helt ærlig? Det jeg tar med meg hjem fra Cancun er minner om gigantiske resorts, sjuke amerikanske nattklubber, turister og strender. Deilige strender, men strender. Jeg opplevde selve Mexico mer i Mexico City enn jeg føler at jeg gjør her, mye takket være hosten vår, naturligvis, men allikevel. Dette er som Waikiki på Hawaii, som strendene i Goa i India, som Barcelona, som Malta, som Rio de Janeiro – strender man kan finne overalt i de varmere hjørnene av verden. Er det lov å skrive at Cancun er litt hauset opp uten å få et ladd tastatur mot tinningen? Det kommer fra ei som ble skuffet av Waikiki på Hawaii óg – av akkurat den samme grunnen, så det kan godt være bare meg som rett og slett misliker standard turistreiser.

Jeg storkoser meg uansett, med sol og turkis og bestevenninne, og i morgen blir det noe annet og jeg gleder meg!

My Easter is loaded with: sand, turquise ocean, sun, heat, white BMW X6 (I could touch it!), shrimp fajitas, Sol beer from Mexico – in Mexico, bestfriend, a good book, loads of water and frickles and aftersun. LIFE! We also bought tickets for the ferry to Isla Mujeres so tomorrow we’ll go there for snorkling and the under water museum and turtles if we’re lucky, and we’ll rent a golf car ’cause one of you told me we should – thanks a lot for you tips! Other than that: not much to write home about. We enjoy every day and the view and the weather and the waves hitting us when we’re out to get cooled down from the sun, and I really love all of that, and the amazing food they make, but honestly? What I bring home from Cancun is memories of huge resorts, nightclubs, tourists and beaches. Beautiful beaches, but beaches. I got a stronger experience of Mexico in Mexico City than I do here, thanks to our host – but still. This is like Waikiki in Hawaii, like the beaches in Goa in India, like Barcelona, like Malta, like Rio de Janeiro – beaches you get a lot of other palces in the world. Is it leagal to write that Cancun is overrated without getting a loaded keybord to my head? This is written by a girl who got disappointed from Waikiki at Hawaii as well, due to the same reasons, so it might just be me – not liking the standard tourist travels. I’m enjoying life anyway, with sun, turquise and my bes friend and tomorrow will be a bit different and I can’t wait!

5 kommentarer

  1. Åh, Marie, ser ikke ut som dere lider i påsken i alle fall! Det høres helt nydelig ut. Gøy at dere skal over til Isla Mujeres også, kvinneøya jo! Det ser jo ut som paradis. 🙂 Kos dere videre!

  2. Herregud digg påske!

  3. Det ser virkelig herlig ut der i varmen. Gleder meg til å «bli med» på neste eventyr 😀

  4. det er helt greit å si at cancun er oppskrytt, for det er det! fine strender, godt drikke og god mat, men litt kjedelig og upersonlig rett og slett.

  5. God påske til deg og, høres ut som du har det helt fantastisk – jeg elsker å «være med på» reisene dine gjennom bloggen, hihi <3

    http://www.thestylishcupcake.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *