6 days later #4

Ukas smil:
Mexico er fullt av dem: de smilende meksikanerne som passerer oss på gaten, Lucio – hosten vår, som var så himla kul, alle de deilige måltidene i ekte meksikansk smak og stil, og leiligheta og det å få være på reise i seg selv. Jeg smiler så bredt at det går helt rundt!

Ukas tåre:
All chillien i maten, jeg griner som en baby og syns det smaker himmelsk på en gang

Ukas hjertesak:
Å få til den der lapskausen vi skulle lage til hosten vår i Mexico City, det ble til en liten hjertesak, det der

Ukas tryllefløyte:
Nå skal me færra ta Mexico – Kari Bremnes, e.n.d.e.l.i.g kunne jeg synge den og faktisk mene det

Ukas bilde:

Skjermbilde 2015-04-01 kl. 08.47.17

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Jeg hadde egentlig ingen spesielle mål for uken, annet enn å komme meg helskinnet ned til Mexico og nyte hvert skritt jeg får ta i et nytt og fremmed land, jeg strekker meg kanskje etter å få senket skuldrene og sette pris på øyeblikkene der og da, for det har jeg ikke vært så flink til i det siste og det er jo dét som er livet, alle øyeblikkene, så det er viktig å være flink til det.

Ukas drøm:
En ny verdensreise… Neida! (Joda)

Hvordan har deres påskeuke vært? Plukk to og del i kommentarfeltet! 

This week’s summary. Smile: Mexico, and the mexicans and our host and his appartment and to be out traveling itself, it’s so much to smile about that I get dizzy! Tear: All the chilli in the mexican food, haha. Cause: To make that Norwegian stew to our host, that became our life project for a while. Music: A Norwegian song about going to Mexico. Picture: above the sky. Goal: to breathe and enjoy every second I get and every step that I take in this new and foreign country! And appreciate the moment, that is so important ’cause all these moments together – that’s what life is. Dream: Another travel around the world… How was your week?

8 kommentarer

 1. Camilla

  Ukas smil: Våknet i femtida på toger til Oslo og fikk med meg soloppgangen over snødekt landskap, magisk!
  Ukas tryllefløyte: Dear Future Husband / Meghan Trainor

 2. ukas smil: familetid på Os. // ellers har jeg ikke mer å fortelle, dessverre!
  Godt jeg ikke er den eneste som griner av sterk mat! haha

 3. Høres digg ut med sterk mexicansk mat, hurra! Antar du mener No vil æ færra te Mexico av Lynni Treekrem 🙂

 4. Liker slike innlegg!
  Ukas smil: Startet påskeferien på hyttetur med en fin fyr.
  Ukas tåre: Fikk urinveisinfeksjon resten av påska.

 5. Ukas smil/tåre: Mamma og pappa, bursdag, Qatar og Dubai. Alt for mye fint på en gang <3

  http://www.thestylishcupcake.com

 6. Ukas smil: lille niese. Hu er kjempesøt. For bare et år siden ville hu ikke nærme seg meg eller kjæresten, men nå sitter hu gjerne på fanget eller mellom oss.

  Ukas stjerne å strekke seg etter: å sykle. Jeg har hatt sykkel i en årrekke, men den har fått stå stille de siste…tja…12 årene eller noe deromkring. Denne uka tok jeg den ut av boden, fikk kjæresten til å bytte dekk på den og jeg sykla mine første 6 km på en evighet 🙂

 7. Ukas stjerne å strekke seg etter: Å få til en righthander på surfebrettet. Står med venstrefoten først, så det er vanskeligst. I made it!
  Ukas hjertesmil: En sjenert surfcoach som endelig begynte å snakke litt mot slutten av uka. Han hadde ikke noe valg egentlig, der vi lå å ventet på neste bølge og jeg hadde munndiaré – OG falt av brettet uten en eneste bølge i nærheten.

 8. Herregud, eg elskar skybiletet! Skyer er så fineee!!

  Vekas smil: Det er mange. Søtaste huskyvalpen, skitur med pensjonert trekkhund (datt berre 5 gonger i nedoverbakkane, høh), steppdansfestival, fine folk, dansing til seint på natta, steppdans, flinke lærerar i steppdans, samtale om forskjellar mellom Noreg og Japan (fy søren så bortskjemte me eigentleg er), å leggje igjen angst og nervøs mage på Gardermoen og berre kose seg på Stockholm Tap Festival.

  Vekas stjerne å strekke seg etter: Å hoppe endå meir i det, delta på jams og battles og gje endå litt meir faen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *