Stuck in the city

mxliv

I dag – 1. april – reiser vi videre til Cancun, skrev jeg.
Og Mexico bare: APRILSNARR!!!!!

Så her ligger vi, på hver vår dobbeltseng på et flyplasshotell i Mexico City – fremdeles, og klør oss i hodet, og flyet vårt tok av for tre kvarter siden, men uten oss, så vi sovner ikke stille inn i Cancun i natt allikevel, som vi trodde vi skulle gjøre, men får en ufrivillig natt til i hovedstaden. Flyet vårt var plutselig fullbooka sa de når vi kom til innsjekkingen og var klare for å sende koffertene våre avgårde, men de kom seg ikke avgårde, for de hadde ikke plass til verken dem eller oss, og vi fikk en ny flyvning i morgen ettermiddag i stedet, og det er jo kjedelig for vi mister en hel dag ved havet, men med hånda på hjertet – takk, karma. For i timene før avreise herjet et helt forferdelig uvær med lyn og torden og et fossefall av regn over hodene våre, og hvis jeg måtte ha spent meg fast for å FLY i det været der, hadde jeg svelget en pistol på stedet. Så i morgen it is, Cancun, inntil da skal vi sove i hver vår digre og deilige hotellseng, og bruke ventetiden i morgen på treningsrommet!

Siste dag i Mexico City (trodde vi, da) brukte vi på å gå og gå og aldri komme frem, før vi kom frem allikevel og fikk sett litt av historia til Mexico, på Museo Nacional de Antropoliga, et utrolig flott museum og det er så spennende å se på hvordan ting en gang var. Etter dét dro vi hjem igjen til hosten, som hadde tatt seg fri bare for å spise tacos med oss før vi reiste, og det smakte så godt at dere vil ikke tro det. Fredagstacoen sånn vi kjenner den er en helt annet rett, det er Mexico som kan taco!

Så, nå har vi altså reist i fra hosten vår og tatt farvel, som var et hjertesukk – for åh som vi har kost oss de to dagene vi fikk i det kunstverket av en leilighet, og for en fantastisk bra mann og vi har rukket å runde hele den meksikanske menyen og drikke tequila på deres måte etter bare to dager i landet – vi kunne helt ærlig ikke ha fått en bedre start på eventyret! Tusen takk, Lucio! (Jævla trapper!)

(^Hey Lucio, the last sentences are for you to practise your Norwegian!)

Today we were suppose to go to Cancun, as I told you in my last post, but Mexico wanted it different for us. Our flight was full so we didn’t get any seats, instead we got a free night in an Airport Hotel right next to the airport itself. It’s irritating to loose a day by the ocean because of this, but after a while I was grateful instead, ’cause the sky gave us horrible weather with thunder and lightning and if I was to buckle up to fly in that thunderstorm – I would rather eat a gun. So thank you, karma. I think this was meant to be afterall.

Our last day (at least we thought it was) in Mexico City we spent walking. Such a nice walk, I love just walking around watchin the locals and the streets and all, and we walked for hours before we found our final destination – Museo  Nacional de Antropoliga. That was a wonderful museum with a lot of mexican history, and it’s so interesting to see how things used to be, and how things developed over time. This is such a rich country when it comes to history! Can’t wait to see the mayan ruins as well. After the museum we went back to our couchsurfing home, and met our host for a last supper together. He took us out for tacos, and that was an amazing experience. It was so good – you have no idea, and Norwegians: our taco Fridays are nothing. It is Mexico that knows taco, our taco is a totally different course! After the meal we went back to get our stuff and to say goodbye to our host. That was a sigh from heart, we have had such a great time during our two days at his wonderland appartment with the beautiful paintings and things from all over. What a place, and what a good man and he has shown us the entire menu of Mexico already, and we know how to tequila and we could not have a better way to start our mexican adventure. Thanks a lot, Lucio! From the bottom of our hearts!

2 kommentarer

  1. Hahaha. Måtte bare le av den siste delen av innlegget.
    Virket ikke som det var så dumt at dere mista en dag allikevel. Håper dere får en god tur til Cancun!

  2. Åh, heldige du som ska tel Yucatan-halvøya! Du må dra tel Isla Mujeres, perfekt utflukt fra Cancun – og du MÅ tel Tulum! Det e rett og slett paradis på jord, ihvertfall den amerikanske jorda <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *