For kings only

Processed with VSCOcam with b1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Her er det bare konger som får gå, sa samboeren og pekte på fotgjengerfeltet, og jeg smilte og tenkte at det var en fin måte å se det på, og så krysset vi veien som konger begge to.

Bildene er fra i går, da vi gikk hele byen rundt, og tacos skal se ut som det på det siste bildet, og vet dere hva – her i Mexico har de den himla gode og gule mangoen jeg forelsket meg i på Filippinene, og jeg er så lykkelig! Hodeskallene der er fra museumet vi besøkte – hosten vår fortalte meg at det er typisk meksikansk, dette med hodeskaller, så nå leter jeg etter den perfekte hodeskalla å ta med meg hjem til Norge. Fant tre søte små på markedet den andre dagen, men da visste jeg jo ikke at dét var en typisk suvernir, så jeg kjøpte dem ikke, og nå angrer jeg som en hund, men vi finner vel flere markeder med flere hodeskaller på.

Nå har vi akkurat spist en veldig god frokost på flyplasshotellet, og venter på at den skal synke litt sånn at vi kan gå opp og trene frem til vi skal sjekke inn – igjen, og forhåpentligvis komme oss av gårde til Cancun denne gangen. Vi er fremme i kveld, det vil si natt for dere, og jeg vet ikke hvordan det er med Internett der vi skal bo, men forhåpentligvis våkner dere til en update i morgen!

Only kings can walk here, my roomie said and pointed at the pedestrian crossing in front of us, and I smiled and thought ‘what a lovley way to see things’, and then we both crossed the road as kings. The pics above are from our walk yesterday, tacos is the food you see in the last picture, and you know what – here in Mexico they have the yellow mango I fell in love with in the Phillippines, and I am head over heels! So happy! The skulls are from the museum we visited, my host told me that skulls are typical mexican so now I’m looking for the perfect one to bring home to Norway. I found three small and cute ones at the market the other day, but then I didn’t know that it was the perfect souvernir so I didn’t buy them, and I regret that now, but I guess other markets also sell skulls. At least I hope. Now we’ve just had a solid breakfast at the Aiport Hotel and we’re waiting for it to sink a bit, so that we can go to the gym and do some workout while we’re waiting for our next flight. Hopefully we’ll get to Cancun this time!

3 kommentarer

  1. Det er så gøy å «være» med deg på tur! Kos dere videre, håper du finner noen like flotte hodeskaller.

  2. Dere bør dra til Isla Mujeres. Mye finere og roligere enn Cancun. Kos dere videre på tur!

  3. Hei Marie! Kom over disse bildene og tenkte det var noe du kunne like 😉 http://www.boredpanda.com/my-n

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *