Departure day

Processed with VSCOcam with x1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Rise and shine! I dag er vi morgenfugl, for vi skal spre vingene og trekke sørvestover! KLM tar oss med på min tredje og nest siste reise som ambassadør for flyselskapet, og jeg er så takknemlig for muligheten jeg fikk med dem, med to helt fantastiske reiser til Ecuador og Amsterdam – begge plasser fortjener deres fotavtrykk óg, hvis dere ikke har vært der allerede – og nå en tur til Mexico, den siste KLM-reisen vet jeg ikke helt hvor blir enda, men de flyr jo til så mange deilige verdenshjørner at jeg tror ikke det går en liiiiten evighet engang, før jeg klarer å bestemme meg. Takk, takk, takk for flybillettene, bloggkjæreste – uten deg hadde jeg ikke fått luft under vingene så ofte som jeg har gjort det siste halvåret! (Flybillettene til Mexico er altså sponset, hvis det skulle herske noen tvil om det)

Bildene over er fra i går, hvor jeg spiste mine siste skiver med favorittene mine på for en stund, leverpostei og nøkkelost og vaffelrøre er det eneste jeg har hatt craving på i løpet av reisene mine, og jeg rekker vel å få det nå óg. Jeg var også og trente i går, og gliste bredt da jeg passerte en hel innsjø med hestehov som solet seg i svingen ved Ring 2, men gliset mitt bleknet litt da favorittinstruktøren min erklærte sin tid som instruktør for over, jeg er avhengig av en som klarer å motivere og hjelpe meg til å finne krigeren i meg når jeg trener, og hun var en av de få der nede på senteret som fikk det til, og jeg håper de er klar over hvilket tap det er for dem når hun går ut av døren for aller siste gang!

Men nå skal jeg ikke oppholde dere lenger – jeg har forehåndsskrevet noen innlegg til dere, så stikk gjerne innom i løpet av dagen og morgendagen! Jeg har en langlang flyreise foran meg, men jeg håper vi skrives så snart jeg har landet i Mexico City og har kommet meg til han jeg skal bo hos.

Ha en deilig mandag så lenge, og gjør det beste ut av det!

KLEMZ

Rise and shine! My roomie and I are early birds today, ’cause today is the day we’re spreading our wings again to fly down to Mexico City. KLM is taking me on my third and second last travel as their ambassador and I am so grateful that I got this opportunity to see the world with them. Two wonderful travels to Ecuador and Amsterdam, and now this one to Mexico and my fourth and last travel is still unkown, I havent decide, but I’m sure I won’t have a problem finding a destination. KLM is flying to so many beautiful corners of the world so that’ll be an easy one! Thanks a lot, blog boyfriend, for helping me keep my wanderlust in order, without you I couldn’t have done this! (The plane tickets are sponcored, if you didn’t get that already) The pictures above are from yesterday, my last breakfast with my favorite toppings in a while, and a beautiful flower that apperad in front of me on my way from the gym, telling me it’s spring now. I’m so happy! Well – I’ve to go now, but I’ve pre-written some posts for you, so please stop by during the day and tomorrow as well. I’ll be in Mexico late this evening, and hopefully I’ll be able to give you an update when I get there. See you! Take care!

7 kommentarer

 1. Goood tur, det bliver sgu noget af en oplevelse ! Må lige stramme mig an og få læst ordentlig med, nu hvor du er på farten til andre himmelstrøg ;0 Har ikke selv været i Mexico men det kan jo være man lader sig inspirere til selv at rejse derhen en dag. Ha’ det fantastisk !

 2. God tur! 🙂

 3. Åh, ha en fantastisk tur! Jeg har selv bodd i Mexico i et helt år og kan love deg at det er et fantastisk land! Pass på at du får prøvd litt skikkelig mexicansk mat; tacos al pastor, enchiladas, pozole, mole poblano… Og så må du prøve den veldig typisk mexicanske drikken Michelada!

 4. Håper Mexico gir de flinke mange fine opplevelser som jeg fikk da jeg backpacket der❤️ Gleder meg til å lese!

 5. GOD TUR, håper det blir et fortreffelig eventyr!

  Synne
  http://www.etdrysskanel.com

 6. Det første bildet der ❤️ Dere får ha en fantastisk tur!

 7. Camilla

  God tur! Er spent på hva du kan melde fra Mexico, skal kanskje reise dit neste år, men folk er skeptiske mtp kriminalitet osv, håper du kan snu det inntrykket!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *