Easter give-away

Premien er sponset

CL-Fs2NE_YAgVx-o3PKHdqMJ32M2VBQ5aJQ1hfCW0E8

Jeg elsker små, lokale initiativer og Vidde.no stjal en bit av hjertet mitt med de håndsydde kortholderne sine av skinn, sydd på vidda av fjellfolk, og når jeg spurte hvor, svarte de Hardangervidda (og litt i Oslo når det trengs) og da smeltet jeg enda litt til. Der er det så fint! Så nå tenker jeg litt på Hardangervidda hver gang jeg drar frem kortet.

De sendte meg en kortholder, og én til som jeg skal gi til en av dere, og siden det er påske tenkte jeg å gjøre det nå! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar i feltet under, så trekker jeg en heldig vinner når jeg kommer hjem igjen fra Mexico, om ca to uker. Kortholderen er i fargen «mahogny.

Lykke til! Og god påske! 

Give away! This is a handmade card holder in leather, sewn in the highlands of Norway. I got one to keep, and one to send to one of my readers – so if you want it, all you have to do is to leave a comment below and I’ll pick a winner when I get home from Mexico. Good luck!

32 kommentarer

 1. Deltar 😀

 2. Jaa, ønsker å vinne 😀

 3. Den var skikkelig fin!

 4. God tur til, Mexico!

 5. Husk å ta med litt sol tilbake fra Mexico da 😀

 6. Jeg er med.
  Kos deg masse i Mexico, og kos deg litt for oss som tilfredsstiller reisesyken ved å lese din blogg også hehe

 7. Godtur til mexico! (er bare litt sjalu.. 😉 og god påske <3

 8. Ålreit premie men ta meg heller med til Mexico!

 9. Mariann

  Veldig gjerne! Den var så fin og stilren!
  Nyt Mexicopåske også gleder jeg meg til å høre 😀

 10. Den var fin! 🙂 God tur til Mexico!

 11. Den hadde vært fin å ha.

  Ønsker deg en fantastisk tur til de varmere strøk!

 12. Hanna S

  Åh, håper så inderlig at jeg vinner!

 13. Den var kjempefin! God påske!

 14. Åh, hjertet mitt smeltet litt også!

 15. Marianne

  God tur til Mexico:)

 16. Æ ønske mæ veldig gjerne en sånn! god tur til Mexico!!:D

 17. Åh, så fin! Og så fint konsept 🙂 Trenger faktisk en kortholder, så det hadde passa bra 😀 God tur til Mexico!

 18. 🙂

 19. Åh, så fin!! Små, lokale initiativer er gull! Hvis jeg hadde vunnet en sånn en ville jeg tenkt på den fantastiske turen jeg og hunden min hadde alene over Hardangervidda på langs i høst. En uke, kun jeg, han og uendelig med vakker natur (og uendelig med lemen, dog et par ferre takket være Rocky).

 20. I’d love to participate!

 21. Besøk øya Isla de Mujeres i Mexico! Fineste stranda og klareste vannet, og det finnes kun et hostel på øya med belliggenhet rett på stranda. God tur!

 22. Så fin! Jeg er med 🙂

 23. Kamilla

  God påske!

 24. Åh! Ja gjerne det! Ønsker deg en kjempetur til Mexico! Mitt neste eventyr blir til Svalbard etter jeg har levert eksamen! Haha, kanskje ikke så overraskende at jeg slet veldig med å få med meg noen til Svalbard om sommeren? De fleste studentene jeg kjenner sikler etter sol og syden på den tiden av året… Var faktisk innom tanken å ta kontakt med deg, og høre om du kanskje ville bli med, men så kom fornuften og fortalte meg at supermarie ikke ANER hvem jeg er.. Ordna seg læll altså! Så tar ikke avslaget ditt med noen sure miner 😉

 25. Det var jo et fint konsept da!

 26. Deltar! Den der ser jo macho nok ut til at kanskje kjæresten også ville være interessert i å bruke den.

  Kos deg i Mexico. I dag snør det i Bergen sentrum, så ta med sol og varme tilbake til Norge da 😀

 27. Jeg prøver lykken 🙂 God Påske 🙂 line.strandli@gmail.com

 28. Ragnhild

  Så fin den var!

 29. Den er perfekt! Også fra Hardangervidda da <3 Når jeg skal forklare folk hvor jeg er fra går det sånn: Har du hørt om Numedal? Kongsberg? Geilo? Hardangervidda? Og for de aller minst kjente høres det ut som jeg har vokst opp på Harangervidda, som forsåvidt ikke er så langt unna sannheten, men det høres nok litt mer eksotisk ut enn det er i virkeligheten!

 30. Så nydelig! vil gjerne få noen vakre minner fra Hardangervidda i hverdagen jeg også.. 🙂

 31. Susanne

  Nydelig lommebok! – Og Mexico ser fantastisk ut! Dine tekster om reisene inspirerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *