6 days later #3

Ukas smil:
Når det er billettkontroll på trikken, og ingen blir tatt i å snike. Ærlighet går meg rett i hjertet! Og han ukjente i uniform som tipser meg om ledige stillinger i Forsvaret, nå er det tre år siden jeg dimma læll og at en og annen grønn sjel fremdeles sender en tanke og en e-post min vei i ny og ne betyr så mye!

Ukas tåre:
Flytragedien i Alpene, og det gjorde så vondt å lese at co-piloten styrtet 150 mennesker i døden med vilje, jeg klarer ikke pakke hodet mitt rundt det, jeg klarer ikke. Og sjokket kom den samme dagen som hele Oslo bare: «Det snør!». Herregud! Det er dét som må bety å være snøblind…

Ukas hjertesak:
Å reise meg for eldre på bussen, teller det som en hjertesak?

Ukas tryllefløyte:
AURORA – Runaway

Ukas bilde:
Meg på kjøkkenet. IGJEN….. Det tok meg en time og en snap i retur før jeg så hva som var gæærnt med den første snappen jeg la ut. Haha! (Heter Superbrud på snap, hvis du óg vil følge med på kjøkkenkatastrofa)

Snapchat: superbrud

Ukas stjerne å strekke seg etter:
Målet mitt for uka som gikk var å samle alt jeg trengte til prosjektet mitt i metodefag, og det gjorde jeg! Stjerner i sikte!

Ukas drøm:
Mexico <3 <3 <3 Reiser i morgen!

Hvordan har deres uke vært? Plukk to og del i kommentarfeltet! 

This week’s summary: Smile: Honesty at the tram, everyone had a ticket when the ticket controller came on board, I love that! Oh, and the guy in the Army who keeps sending me e-mails whenever a job opportunity comes up. It’s been 3 years since I left the full-time uniform and it means so much that people wearing it still think of me when relevant opportunities come up! Tear: The disaster in the Alps…. My heart broke when I read that the co-pilot chrashed into the mountains by his own will. I’m not able to wrap my head around that! And when we got the news here in Oslo, all of the people and media be like: «It snows outside!» Hello, snowblind much?! Look to France instead of whining about the fucking snow every year! 150 people died up there! This week’s passion: Uhhmm… Can’t think of one. Music: The one above ^. Picture: The pictures above as well. The first one says that «I’m roasting potatos for the first time. Ever.» and it took me an hour and a snap back to realize that I wasn’t, I was COOKING…. Jesus, I am so hopeless in the kitchen. I don’t deserve being there! The goal of the week: Preparing my school project, and I did so I reached it! This week’s dream: MEXICO! Leaving tomorrow!

7 kommentarer

 1. Ukas smil:
  Å komme hjem til familien i Bodø etter en intens studieperiode siden jul!
  Ukas stjerne å strekke seg etter:
  Eksamen i statistikk og vitenskapelige metoder 13. og 16. april. MÅ(!!!) lese til det!

 2. Ukas tåre er også skuffelse hos meg.
  Har enda ikke lest bekreftelse på at disse konklusjonene faktisk stemmer enda, uansett hvor usannsynlig det lydes at alt var en rekke tilfeldigheter. Ordbruk i media gjør meg enda mer vondt…

  Og ukas bilde(r) hos deg blir ukas smil. Haha. I tillegg til min storebrors hjemkomst!

 3. Ukas smil: Mitt uten regulering (må være lov til å være litt lykkelig da) Ukas stjerne å strekke seg etter: Westerdals opptaksprøve. Har 2 uker igjen å jobbe ettersom militærøvelse kommer i veien. 🙂

 4. Ukas tryllefløyte: «I’ve just seen a face» av The Beatles. Ei som sang den på the voice på fredag, og det var litt gøy at jeg husket hele teksten – det er flere år siden jeg har hørt den 🙂

  Ukas drøm: sol og bra skiføre på hytta <3

 5. Ukas smil:
  Da to av barna på avdelingen min i barnehagen inviterte oss voksne også i vennebursdagen sin, i tillegg til barna på avdelingen. Det betyr jo at vi må ha gjort noe riktig på avdelingen 🙂

  Ukas tryllefløyte:
  Så The Hunger Games Mockingjay part 1 på onsdag, og siden har jeg vært helt hekta på den ene sangen der, nemlig The Hanging Tree 🙂

 6. Jeg så den snappen din og tenkte først at du tørrkokte potetene dine og at det var første gangen du failet potetkoking, så stor tro har jeg på deg, altså! 🙂

  Ukas smil for min del var at jeg endeligendeligendelig fikk meg jobb, etter nærmere hundre søknader. Åh, som jeg gleder meg!! 😀

 7. Ukas tåre: Prøve, prøve, prøve og atter prøve…

  Ukas smil: Påskeferie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *