Selfie

fqx9uC52TTjXEKJYH1ZMH3To8yrQ_yUwqwkOhs-sOig

En selfie til ære for mormor som hadde fått med seg hva en «selfie» er, jeg sperret øynene opp da hun erklærte nettopp «selfie!» idet vi passerte to jenter i Karl Johan som stilte seg opp for å ta en. Det kom fra en munn som ikke engang har Internett i heimen! Jeg er imponert!

I dag fikk jeg altså storfint besøk fra Hællæwood, av mamma og mormor og bestefar og det var så hyggelig i vårsola. Mamma hadde med påskeegg voksenversjon også, med deilige sokker og kryssord og Kvikk Lunsj til flyreisa på mandag, e.n.d.e.l.i.g skal jeg ut på tur igjen, og det begynner omsider å gå opp for meg, og jeg gleder meg så himla mye! Jeg tar med meg samboeren min denne gangen, og det fortjener vi så innmari, et par uker i varmen, etter en hel vinter i denne fryseboksen av en leilighet.

Tusen takk for de fine ordene dere la igjen på videoen, dere er så altfor snille! Nå har jeg akkurat skrudd på lyset igjen etter Earth Hour og skal krølle meg sammen for å se Awakenings med Robin Williams, den er basert på en sann historie og der er jeg solgt. Husk å stille klokka i natt, da, stjerner!

Hva gjør dere i helga?

A selfie of me, my mom and my grandparents from today’s visit. They came all the way just to see how I live, and we had such a nice time in the sunny weather! My mom even brought me an Easter Egg adult version, with chocolate and crosswords for my travel on Monday, it’s finally getting real to me that we’re actually leaving in two days. I cannot wait to spread my wings again! I’m bringing my roomie this time, and we deserve this so much – two weeks in the heat, after an icecold winter in this apartment that works like a fridge. Thanks for all your kind words on the video by the way, you are the best. Now I’ve just turned the light back on after Earth Hour and I’m about to watch Awakenings. Based on a true story. I am sold! Later!

4 kommentarer

  1. For ett herlig bilde!
    Denne helga skal brukes til å stappe masse mat i magen. Så mye sjokolade som vi har fått samlet hjemme ❤️

  2. Denne helga har jeg brukt til å ha orienteringstest for folk i Norsk Folkehjelp som skal bli redningsmannskaper, spilt Mario Party og Monopoly Deal og planlagt søk- og redningskurs 🙂

  3. Camilla

    Så koselig bilde! Var i Oslo igår for et møte med kilroy. Jeg og venninnene mine ble blown away av alle mulighetene, og en rundreise i Afrika og Asia/Mellom-Amerika falt veldig i smak!:D
    Likte veldig godt videoen under her, så det må du gjerne lage flere av, gøy å høre stemme din:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *