Count to seven

PF6KRkk30V_tiqKoVqusYm-nW6Rb16OqBxWhMtUqt_IGFyDGpnE8cZvmxMQcSmUuL5ECTi0U9MhLjYTuE96zc4

Jeg teller sju dager til neste reise, og sjuogsøtti sommerfugler i magen for dét. Jeg teller sju uker til mappelevering og sju kilo på hver av skuldrene mine for jeg har ikke helt kontroll helt enda. Det er sju måneder til oktober, og sju år til jeg har bikka tredve +. Det er sju minutter til Biggest Looser Norge begynner, og seks og et halvt til jeg spør fin fyr om å bytte kanal så vi kan se på det, og her er sju gode grunner til å smile i dag:

1. Solskinnet
2. Kyss fra han fine
3. Sjokoladekake med rosa kakestrø
4. Ullevål sykehus, som var så fantastisk effektive på blodprøveavdelinga, det tok cirka sju minutter fra jeg googlet blodprøver + oslo, til jeg ringte sykehuset og spurte hvor jeg måtte gå, til jeg fant frem, til jeg trakk kølapp og satt i stolen og fikk stikk i armen. Gratis! Sju ganger hurra!
5. Mail fra mediabarn som går på den linja og den skolen jeg selv gikk på da jeg gikk på VGS, de ville ha meg med i et radioprogram og jeg hater å snakke men elsker å bli spurt og kjærlighet veier mer enn hat, så jeg er med!
6. God kaffe
7. Én dag nærmere lønningsdag

Har dere noen sjuere å gi meg i dag? 

7 days until my next travel, seventy-seven butterflies in my stomach to that. Seven weeks until deadline for my school work and seven kilos stress on each shoulder when I’m thinking about that. Seven months until October and seven years until I’m over thirty, seven minutes until Biggest Looser Norway on TV and six and a half until I ask my bf to change the channel so we can watch it and here’s seven reasons to smile: 1. sunshine 2. kiss from a nice guy 3. chocolate cake 4. effective process at the hospital when I stopped by for takking my blood samples. 5. e-mail from students that want me for their project 6. good coffee 7. one day closer to pay day! Got any 7s for me?

8 kommentarer

 1. Hei! Med de blogginnleggene du har hatt i den siste tiden om hvorfor blogging er så kjekt har du gitt meg mer enn syv gode grunner til å blogge selv. Så i dag skrev jeg mine to første blogginnlegg noensinne på splitter ny og ren blogg: http://girlfromthenorthcountry… Hadde vært gøy om du tok turen innom, siden du har blitt en slags «blogg-guru» for meg. 😉

 2. Om sju timer drømmer jeg forhåpentligvis søtt. Det er mindre enn sju dager til storebror kommer hjem ❤️ Og om sju måneder har jeg blitt tjue. (Hjelpes…)

 3. Det er 7 dager til to av mine beste venner kommer for å besøke meg her nede i Australia. Har ikke gitt dem en klem siden juli i fjord, så det kommer til å bli himmelsk!

 4. I dag er det 150 minus 7 dager til jeg dimmer hvis jeg får skoledimme 🙂

 5. Om sju dagar er eg heime på påskeferie. Om 7×2 dagar er eg på veg heim frå Stockholm og spent på fyrste show med kompaniet som er om 7×2+2 dagar (hah).
  Fin liste!

 6. 7 days until Nicaragua 😀 enjoy girl!

 7. Elsker, og misunner deg evnen din til å legge merke til alle disse små tingene i hverdagen! Det er så gøy å lese, og ikke minst inspirerende hvor fine de små tingene kan være 🙂

 8. Camilla

  Enig med Lena her, elsker at du skriver om små ting som gir mye glede og tanker:)
  Om 7 dager skal jeg mest sannsynlig på hyttetur med mine to bestevenner:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *