Pitstop to fuel

owDelNqfaH62nTunDqFB8-0xud4ncjOjym-Zg5h6zsA0JuUKFVI3bsWSz9QcbLeAhRKzFZX5eYsxi6NiSQl4WM,8sd0lG5sKrzjrFES5jNK0Ufr3cNzJSUxAhh4Mcw1NlQTv9dRKF9AovoXijuaLq8_ZG_cKVrQ4GX4eA_TzkV--c

Katta, FF* og meg

Hey! Jeg er plutselig tilbake i Fredrikstad for en natt og en legetime, før jeg hiver meg videre til Bergen i morgen ettermiddag. Her hjemme er stort sett alt som før, katta maler og mamma har bytta navn. Neida, hun har ikke det, men pappa kaller henne Kari allikevel (hun heter Heidi), haha! Han har fått en øvelse, av en logoped, som skal gjøre svelget hans bedre, og han har fått beskjed om å si bokstaven K så mye han kan, og siden mammas navn ikke har K i seg så måtte de jo finne på et nytt et til henne, sånn at han fikk en grunn til å si K med jevne mellomrom. Haha!
Familien min er hysterisk, her sitter pappa fast i en tung, tung rullestol for resten av livet**, og sliter med å få i seg noe som helst på grunn av svelget, og selv der klarer de å finne humoren. Herregud, som jeg elsker dem for det! Jeg elsker dem så høyt at det gjør vondt og fra nå av skal jeg hete FredriKKe.

*Fin fyr
**Han har MS

Hey! I’m back in Fredrikstad for a night and an appointment with the doctor tomorrow, before I’m off to Bergen tomorrow afternoon. Here at my parent’s place everything is as usual, the cat is purring and my mom has changed her name. Just kidding, but dad is in fact calling her Kari these days (her name is Heidi), haha! He’s struggelig with his throath and the Speech Therapist has given him an exercise to repeat as much as he can; using the letter K. Since my mom name doesn’t contain one, they just had to rename her so that he gets a reason to say «K» frequently. Haha! My family is amazing, here is dad trapped in a wheel chair for the rest of his life, and he’s struggeling with ingest anything at all, and even here they’re capable of finding the humour, the positivity. I love them so much for that skill! I love them so much is hurts, and from now on my name is FredriKKe. 

6 kommentarer

 1. Familien din høres så fin ut 🙂 Viktig å ha positivitet i hverdagen 🙂

 2. Haha, så herleg! Det er jo ikkje rart du er så super som du er!

 3. Humor er så veldig, veldig viktig!! Dere høres ut som en fin gjeng 🙂

  Velkommen til Bergen!

 4. Familien din virker så fantastisk!

 5. June / juneiversen.com

  Dere er herlige!

 6. Marianne

  Digger familien din! 😀
  Skrev nettopp et innlegg om avstandsforhold (er det ikke litt det du og FF har?). Gå gjerne innom og se om du kjenner deg igjen 😉 vetmedcz.blogg.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *