Weekend alone

Skjermbilde 2015-03-16 kl. 18.10.52
Skjermbilde 2015-03-16 kl. 18.11.05Skjermbilde 2015-03-16 kl. 18.11.23Skjermbilde 2015-03-16 kl. 18.11.13Skjermbilde 2015-03-16 kl. 18.11.32

Pictures from my Instagram: @supermarie

Hei og takk faen for at samboeren er hjemme igjen! Hun kom hjem i går, og vi feiret med å gå en deilig tur i vårsola, kjøpe gjær og slenge sammen boller og kanelsnurrer som faktisk SÅ bra ut, og smakte godt til og med, og jeg scoret tre voksenpoeng, to husmorspoeng og ett koneemnepoeng på en og samme dag! Og ett studentpoeng: vi hadde ikke kjevle til å flate ut kanelsnurrdeigen, så vi brukte vinflaske, et fantastisk godt tips til alle kjevleløse rundt omkring i verden, forresten, det fungerte jo som bare dét. Flat som en pannekake! Ellers i helga var jeg bare hjemme alene og leste pensum ute i sola, rundet Internett og så på Melodi Grand Prix. Godt stekt pizza? Jeg legger snart bakgrunnen min fra Fredrikstad ut til salgs på Finn.no; Raymond, pizzaen og en blodtrimma traktor, hva faen blir det neste? Jeg stemte forøvrig på Bobbysocks!

I dag har jeg vært på skolen, begynt på mappeoppgaven og trent! Fortsetter å være flink pike med skole og jobb ut kvelden, frem til Biggest Looser Norge begynner, som jeg må si meg positivt overrasket over – for noen utrolig sterke og inspirerende mennesker, og for en fin måte å fortelle historiene deres på! Anbefales! TV Norge i kveld klokka 20:30.

Og én ting til: takk for engasjementet på forrige innlegg, dere. Det er et sårt tema, med mange sider og meninger, og det gjør meg rikere til sinns å lese deres syn på saken óg, selv om flertallet sa seg enig. Det er sjeldent jeg tørr å åpne tastaturet for å legge ut i det vide og det brede om mine politiske meninger om diverse saker, men med dere som publikum så var det ikke så skummelt som jeg trodde.

Si meg – hva syns dere om MGP? Og har dere sett på Biggest Looser Norge?

My roomie is finally home from Cambodja, I almost died of boring while she was away! We celebrated her homecoming with a nice walk in the sunny weather, before we went home to make buns and cinnamon swirls, which actually looked good and tasted lovley. We used a bottle of wine as a rolling pin – that’s a tip you should write down, ’cause it really worked out just fine! The rest of the weekend I’ve only been at home, working with my studies and the Internet and I watched the Norwegian final in preperations for the Eurovision Song contest. It was a cute song that won! Today I’ve been at school, done my workout and tonight I’ll do some more school work and work work before the TV night is kicking in. Tell me about your plans for the week?!

3 kommentarer

 1. Silje Engeland

  Kjempelurt med vinflaske som kjevle. Det skal eg huske på neste gong eg bakar!
  Årets MGP var vondt, i vertfall i mine øyre (studera musikkvitenskap). Føltes som om eg hadde høyrt alle songane før og det var få songar som skilte seg ut på ein positiv måte. Eg syns at den låta som vant var den beste. Fengandes var den også. Kjem vi langt i Eurovison? Neppe, men bedre med ei bra ballade enn «en godt stekt pizza»…
  Eg har bare sett den amerikanske versjonen av the Biggest Looser, men kanskje den norske er verdt eit forsøk? 🙂

 2. Ååh, kanelsnurrar er så godt!!
  Eg likar at du skriv om meiningane dine.
  MGP var utruleg kjedeleg i år. Vinnarlåta var fin, men kjedeleg òg. Pizza-sangen hadde nesten (nesten!) vore morosamt om blei sendt vidare, berre for å sjå kva Europa hadde sagt om den. Ikkje sett Biggest Looser, men kanskje eg skal gjere det, likar jo slike program.

 3. Elsker «kjevla» deres! Haha. Måtte bake meg noen kanelsnurrer selv. Med minikjevle, da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *