Second home

zukcazukca1zukca2zukca3zukca4zukca5zukca6zukca7zukca8zukca9zukca10

Waterfront V/A, Greenmarket Square og Biscuit Mill Market, tre must-do’s når du er i Cape Town.

Jeg reiste altså fra Cape Town, til Stellenbosch, til Strand og tilbake til Cape Town sentrum igjen, hvor jeg ble værende til mitt neste fly gikk. Denne gangen bodde jeg hos Zuki, en annen host jeg også fant via Couchsurfing, og jeg fikk bo på sofaen hans i nesten to uker, og det var nok til å føle at jeg skapte et eget lite liv i livet, med en ny vennegjeng, et hjem og et nabolag. Jeg hadde det så fint at jeg gråt hjertet mitt ut da jeg satt på flyet igjen, og la Sør Afrika bak meg. Men det kommer senere – først skal jeg gjenoppleve noen deilige sistedager i Cape Town sammen med dere! Elsker dere ikke hvordan skyene ligger som en duk på Table Mountain i de første bildene? SÅ FINT!

Les også 10 ting å gjøre i Cape Town, der finner dere disse tre + sju tips til.

Waterfront V/A, Greenmarket Square and Biscuit Mill Market, three must-do’s when you’re in Cape Town. I went from CT, to Stellenbosch, to Strand and then back to CT again, where I stayed until my next flight on my journey around the world. This time I stayed at Zuki’s, another host I found via Couchsurfing, and I got to stay with him for almost two weeks, that was enough to get a feeling of a new life in life, with new friends, a home and a neighborhood. I had such a nice time, so nice that I was crying my heart out when I left to leave South-Africa behind. But I’ll get back to that later – first I’ll re-live my great last days in Cape Town.

If you want more tips about things to do in Cape Town, read my post with 10 things to do in Cape Town.

2 kommentarer

  1. Wow så herlig, elsker bildene! Bloggen din er så inspirerende <3 Ha en suuuper lørdag!

    http://www.thestylishcupcake.com

  2. Vakkert ❤️‍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *