Why take the risk

bloggfors1

I kveld pakket jeg motvillig uniformen sammen og ned i en liten ryggsekk, med et blytungt hjerte og munnvikene ned, for da jeg var ung (hvis det er lov å si i en alder av tjuefire) kunne vi ferdes fritt med uniform på åpen gate, vi, uten å måtte føle seg som en vandrende skyteskive. Det føles så nært i tid, den tankeløse friheten, men så fjernt i virkeligheta, for den har jammen spint fort de siste åra, og nå er situasjonen i Norge kommet dit at Forsvaret anbefaler oss å ikke reise i uniform når vi ikke er i tjeneste, og den vurderinga ble riktignok gjort i november, men jeg tenker at det er en unødvendig risk å ta allikevel, virkeligheta har jo ikke blitt noe tryggere siden da, hvis vi ser mot København og Paris. Vakre verden vår, hva er det vi har gjort med deg?

I morgen er hektisk, så jeg ligger allerede og tenker at de øverste øyevippene skal få kose med de nederste; først skal jeg være militær i noen deilige timer, før jeg må hive meg rundt for å rekke et fly til Stockholm og der skal jeg bli til det nesten er natt igjen, før jeg skal tilbake til Oslo og rekke skole tidlig fredag. Rakk dere å puste? Ikke jeg heller! Men jeg håper det får meg ut av autopiloten, for den gjør meg gal her hjemme.

God natt!

Getting ready for a military day tomorrow, before I’m off to Stockholm for an afternoon trip. I’m returning back home in the evening, so that I won’t miss out on school Friday. Tomorrow is such an intense one, haha. But I’m looking forward to it, and I hope it’ll get me out of my everyday autopilot, ’cause that state of mind is driving me crazy. Good night!

3 kommentarer

  1. Åh, jeg syns det er så synd, samtidig som jeg jo forstår det godt. Broren min dro i militæret i januar, og da han kom hjem en helg gledet jeg meg nesten til han skulle dra igjen så jeg fikk sett ham i uniform og være stolt storesøster. Jeg hadde jo ikke fått med meg at det var slutt på de tider, så du kan tenke deg skuffelsen var stor når han dro avgårde i den vanlige joggebuksen… MEN jeg er glad for at de tenker sikkerhet, tross alt!

  2. Virker leit, men det er jo forståelig.
    God natt til deg også ❤️‍

  3. Er så glad for at jeg fikk smake litt på det å gå rundt i grønt på åpen gate før terrortrusselen kom. Senest forje uke kom kompanisjefer innom Troppens time og ga oss nesten kjeft fordi han hadde sett en av oss på Plata fredag kveld. Er litt slitsomt å måtte skifte frem og tilbake siden jeg må pendle mellom jobb og leir.
    Lykke til resten av uka :-)♡

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *